Mullbergaskolan
extremal-board.com

Veckans elevarbete: Sten åldern.

piattaforma iqoption marconi opzioni binarie Sten åldern. Av Karolin Andersson. 2 B.
Sten åldern var för mycket länge sen. På sten åldern bodde folk i grottor och hade pälsar på sig och var mycket smutsiga för på sten åldern fanns inga jeans och Pokémon kort och inga tvålar heller, så det var svårt att vara barn. Därför slog inte papporna barnen för att dom var smutsiga. Fast om barnen hade sönder sina pälsar då slog papporna dom, fast det var ju barnens fel.

binary options brands sten

binary option candlestick strategy På sten åldern fanns det inte så mycket mat. Fast papporna jagade djur. Då kom papporna hem med kött och pälsar. Men ibland hittade inte pappan något djur att döda. Då kom han hem till grottan och drack sprit. Sen slog han mamman och sina barn. Och det förstår man för egentligen gjorde han det bara för han brydde sig om mamman och barnen. Barnen och mamman fick inte jaga för dom var inte så starka.

binäre optionen profichart Barnen och mamman plockade istället bär och nötter som man åt. När barnen inte hittade så mycket nötter och bär blev pappan arg och drack sprit. Sen slog han barnen och ibland också mamman. Men det var för att barnen var lata för egentligen ville inte pappan dricka sprit och slå sina barn.

opizione binarie 20 euro Sten åldern var för mycket länge sen.

scaricare libro sul trading Bra jobbat Karro!

binaire opties vergunning Kramisar! :P Alex.

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!

Kommentarer

  1. Will skrev:

    binäre optionen handeln swiss Det här var i det grövsta slaget. o.O