Utdrag ur Mullbladet

binary option robot honest review Som ni alla vet publicerar vi varje månad 100 uppkopierade ex av vår egen elevtidning, Mullbladet. Den här månaden är givetvis inget undantag, dock har utgivningen blivit något försenad eftersom någon hatiskt inställd person orsakat stopp i kopiatorn (hädanefter får elever, i synnerhet de med tuggummi i munnen, INTE vistas ensamma vid vår kära Xerox WorkCentre). Tommy är i full fart med att skruva isär den för att åtgärda felet (då den är köpt på blocket följde inget service-avtal med). Vi siktar därför på ett utgivningsdatum på onsdag, istället för förra fredagen, som var planerat.

buy discount tastylia (tadalafil) online Som plåster på såren till alla ivriga läsare publicerar jag här ett utdrag ur Mulbladet. Det är en recension av vår filmskribent Fabian Sämo.crank

trading opzioni binarie forum Crank, av Fabian Sämo

come si fanno le opzioni binarie hej jag heter fabian sämo och jag ska skriva en resension av en bra film crank. filmen handlar om en flint skallig mäniska Shev Shelios som måsste döda folk för att över leva. det tycker jag är lite läskigt men spänande. han kör bil också. det var min besta kompis ossian som rekomenderade filmen och sa att den var bra. crank är ossians favorit film och nu min med för ossian är min besta kompis!!!! snart komer crank2 den ska ja och ossian se på premmiären om jag får för mina föräldrar det hoppas jag för ossian får alltid för sina.

binäre broker test 5/5 Ugglor i mossen

var köper man Sildenafil Citrate utan recept PS! Jag hade gärna postat hela tidningen här på WEB-bloggen, men Berndt Horst menade att det fanns vissa svårigheter i att digitalisera ”klipp-och-klistrade” bilder och handskriven text.