Mullbergaskolan
extremal-board.com

Sluta lek med varningstejpen i slöjdsalen

class=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'post meta\\% När jag kom till slöjdsalen efter lunchen så var all varningstejp på golvet vid figursågen bortriven. Istället hade några ”lustigkurrar” lagt ut tejpen utanför toaletten. Det såg därför ut som det var OK att hänga vid figursågen men förbjudet att gå på dasset, vilket är helt fel.

spot option demo account Varningstejpen är till för att undvika onödiga skador vid maskinerna och arbetsstationerna som finns i en slöjdsal. Som högste ansvarig blir jag därför riktigt förbannad på ”lustigheter” som det med tejpen.

binary options 100 dollar deposit /Folke

opzioni binarie 100 fare trading senza broker UPPDATERING: Fått höra från Borit i Matan att någon även lagt ut tejp vid mjölkomaten. Jag blir riktigt trött…

truffe opzioni binarie forex kort uttag utomlands Förtydligande: Leif reagerade på att jag benämnde mig själv som ”högste ansvarig”. Detta syftar bara på slöjdsalen, inte  skolan som helhet.

invita amico iq option want to buy metformin in malaysia Uppdaterat förtydligande: Om Leif befinner sig i slöjdsalen samtidigt som jag ska han räknas som ”högste ansvarig”.

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. kallekulle skrev:

  los principios del sistema de comercio de va itne ja ja lovar fast de var itne fabian heller men itne ja heller

 2. buy sustanon powder Och tejpat värre var det tydligen bland alla kvinnoporträtt jag skyltat, det är väldigt ledsamt att det kan få vara såhär. Leif, jag tycker verkligen att du ska ta tag i detta otyg NU.

 3. Bo Svartman skrev:

  binaire optie is gokken Jag saknar min varningstejp efter att Kalle varit hos mig på PRAO. Kan jag få tillbaka den Folke?

 4. Minna skrev:

  binäre optionen broker erfahrungen Haha denna sida är absolut favorit, u make my day!

 5. martinb skrev:

  Skolans hantering av varningstejp är undrmålig, precis som allt annat i denna skola. Varningstejp skall förvaras på ett säkert ställe så att missbruk ej förekommer.

  Rektorn är ansvarig för detta men jag kan tänka mig att han hde någon av sina pojkvänner i tankarna när detta diskuterades och därmed försummade att iaktaga försiktighet.