Resultat av Skolvalet 2009

Som de flesta vet var det igår valdag för EU-valet, och Mullbergaskolan ville givetvis inte vara sämre. I slutet av förre veckan lät vi alla våra elever rösta i små trälådor Folke hade snickrat i Fanér. Valdeltagandet var enormt till skillnad från resten av Europa, 98% (kanske av det faktum att det bjöds på Piggelin till de som lade sin röst, inklusive lärare – här har EU något att lära av Mullbergaskolan).

oiq option

free fxclub grapes imgsrcru nudist Tyvärr misstänker jag röstfusk i vårt val, eftersom resultatet visat sig vara Piratpartiet, 100%. Misstankarna väcks i synnerhet då vår IT-ansvarige tillika rösträknare, Berndt Horst, är en uttalad sympatisör till detta enfrågeparti. Vet att han också nyttjar diverse illegala sätt att konsumera medier, exempelvis ligger han tre säsonger före resten av lärarkåren i tv-serien ”Lost”.

valtrex på nätet

landing topoption com Misstankarna styrks också av att jag vet med mig att jag, Miriam och Mahesh alla röstade på Kristdemokraterna – så åtminstone våra röster borde vägt resultatet till annan än 100%, å andra sidan är jag ingen matematiker.

broker italiano per opzioni binarie

handla binära optioner 330 Har dock inga konkreta bevis som binder Berndt till brottet, och trots en konfrontation i Datasalen håller han masken.

fincar without prescriptions Som vanligt belönas tips som kan leda till gripande av brottsling (finns några piggelin-glassar över).

binäre optionen rendite vergleich Leif Waldemark
Rektor & Valförrättare, Mullbergaskolan