Mullbergaskolan
extremal-board.com

Rektorn

Strategies of making money online Binary option gi daily OM REKTORN
Jag Leif Waldemark är en stolt man. Jag har nämligen ett av de viktigaste yrken man kan ha i dagens samhälle. Jag är rektor – men jag ser det som att vara framtidsingenjör. Jag skapar framtiden. Dagens barn går i min skola jag styr, min makt påverkar hur de formas. Dessa barn ska sedan gå ut i samhället som professorer, läkare, advokater, (svarvare) etc. Dessa barn blir framtiden. När jag påverkar dem påverkar jag även framtiden.
Jag är en framtidsingenjör. Och jag gillar det!

strategie opzioni binarie touch anyoption stiftung warentest VISIONER
En framtidsingenjör med ansvar som jag, har även visioner för skolan. Mullberga ska bli den skola föräldrar blint kan skicka sina barn till. Följande är mina utarbetade visioner:

 • Mobbing tolereras inte, varken bland barn mot barn, personal mot personal eller barn mot personal. Personalen ska systematiskt kunna bestraffa barn som förstör undervisningen för andra elever, och kollektivbestraffning är något som får tillämpas i vissa fall med rektorns särskilda tillstånd.
 • Personalen ska tillhöra det svenska utbildningsväsendet absoluta toppskick.
 • Skolan ska vara religiöst och politiskt obunden, men det underlättar för alla om samtliga har en västerländsk kristen värdegrund.
 • Pornografi eller ”Porr” som det i folkmun kallas är strängt förbjudet i alla dess former eftersom det helt enkelt är snuskigt.
 • Skolan ska befinna sig längst fram i den tekniska utvecklingen. Skolan ska ha tillgång till Internet.
 • Bögtendenser tillåts ej i gympan. Varken i duschen, där jag absolut inte vill se någon ”penismätning”, eller i form av kvinnofasoner dvs. Patric(gymnastiklärare) kommer inte att acceptera veklingar som yttrar sig i ord i form av ”jag orkar inte, jag är trött”.
 • Angiveri har aldrig, och kommer aldrig ses som någonting negativt här på skolan. För hur ska vi annars kunna skapa rättning i leden om inte vi får reda på vilka dessa ”orosmoment” är? Angiveri handlar egentligen om omtanke, och hur kan omtanke någonsin vara fel?!
 • Det man tar på tallriken måste man äta upp eller eventuellt finna någon annan som är villig att äta upp.*

binary option spot (* Dock får ingen mata Mahesh eller Tommy, då lunch ej ingår i deras löner. Detta är helt och hållet deras egna beslut, och alla som ser Mahesh eller Tommy i matsalen ska rapportera till mig eftersom de har inget där att göra (samtliga tips som leder till gripanden belönas rikligt.)…  )

periodo demo iq option strategie valide opzioni binarie LITE OM MIG SJÄLV
leifsoftad

binary options momentum system Jag är inte bara rektor. Jag har även varit lärare.

binäre optionen bollinger bands strategie Maximal-bonus.com: Varenda bonuskoden består av en konstig bonuserbjudande vars extra stora insättningar elr no-bonusar.

analizzare grafici opzioni binarie Jag har samlat på mig en erfarenhet som gör att jag enkelt genomskådar alla de pedagogiska och politiska trender som för dagen råkar råda inom utbildningsfältet.

www anyoption it Jag tror att kunskap handlar om mer än att bara ”googla”.

buy Seroquel online Jag tror att kunden (elevens förälder) inte alltid har rätt.

Best site for binary options Jag har ingenting att göra med min bror, Bror Waldemarks, kristna grundskola.

Slutligen – det är som en oerhört stolt man jag ser på mig själv idag som rektor för en av Sveriges ledande skolor.

rektornsunderskirft
Leif Waldemark

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!