Mullbergaskolan
extremal-board.com

Rektorn

metoda abramowicza opcje binarne opinie OM REKTORN
Jag Leif Waldemark är en stolt man. Jag har nämligen ett av de viktigaste yrken man kan ha i dagens samhälle. Jag är rektor – men jag ser det som att vara framtidsingenjör. Jag skapar framtiden. Dagens barn går i min skola jag styr, min makt påverkar hur de formas. Dessa barn ska sedan gå ut i samhället som professorer, läkare, advokater, (svarvare) etc. Dessa barn blir framtiden. När jag påverkar dem påverkar jag även framtiden.
Jag är en framtidsingenjör. Och jag gillar det!

binaire opties kopen siti sicuri per fare trading VISIONER
En framtidsingenjör med ansvar som jag, har även visioner för skolan. Mullberga ska bli den skola föräldrar blint kan skicka sina barn till. Följande är mina utarbetade visioner:

 • Mobbing tolereras inte, varken bland barn mot barn, personal mot personal eller barn mot personal. Personalen ska systematiskt kunna bestraffa barn som förstör undervisningen för andra elever, och kollektivbestraffning är något som får tillämpas i vissa fall med rektorns särskilda tillstånd.
 • Personalen ska tillhöra det svenska utbildningsväsendet absoluta toppskick.
 • Skolan ska vara religiöst och politiskt obunden, men det underlättar för alla om samtliga har en västerländsk kristen värdegrund.
 • Pornografi eller ”Porr” som det i folkmun kallas är strängt förbjudet i alla dess former eftersom det helt enkelt är snuskigt.
 • Skolan ska befinna sig längst fram i den tekniska utvecklingen. Skolan ska ha tillgång till Internet.
 • Bögtendenser tillåts ej i gympan. Varken i duschen, där jag absolut inte vill se någon ”penismätning”, eller i form av kvinnofasoner dvs. Patric(gymnastiklärare) kommer inte att acceptera veklingar som yttrar sig i ord i form av ”jag orkar inte, jag är trött”.
 • Angiveri har aldrig, och kommer aldrig ses som någonting negativt här på skolan. För hur ska vi annars kunna skapa rättning i leden om inte vi får reda på vilka dessa ”orosmoment” är? Angiveri handlar egentligen om omtanke, och hur kan omtanke någonsin vara fel?!
 • Det man tar på tallriken måste man äta upp eller eventuellt finna någon annan som är villig att äta upp.*

was ist ein broker für binäre optionen (* Dock får ingen mata Mahesh eller Tommy, då lunch ej ingår i deras löner. Detta är helt och hållet deras egna beslut, och alla som ser Mahesh eller Tommy i matsalen ska rapportera till mig eftersom de har inget där att göra (samtliga tips som leder till gripanden belönas rikligt.)…  )

http://andymcgeeney.com/sitemap.xml binäre optionen sichere strategie für anfänger http://askrenovatie.eu/?segyl=opciones-binarias-curso-pdf&be4=0a opciones binarias curso pdf LITE OM MIG SJÄLV
leifsoftad

http://tukani.cz/?pimono=se%C3%B1ales-para-opciones-binarias&f80=12 señales para opciones binarias Jag är inte bara rektor. Jag har även varit lärare.

liste leads opzioni binarie Maximal-bonus.com: Varenda bonuskoden består av en konstig bonuserbjudande vars extra stora insättningar elr no-bonusar.

Köp Inderal nätet Jag har samlat på mig en erfarenhet som gör att jag enkelt genomskådar alla de pedagogiska och politiska trender som för dagen råkar råda inom utbildningsfältet.

binära optioner youtube Jag tror att kunskap handlar om mer än att bara ”googla”.

opzioni binarie trading con deposito minimo 50 Jag tror att kunden (elevens förälder) inte alltid har rätt.

مراجعة autotrading خيار ثنائي Jag har ingenting att göra med min bror, Bror Waldemarks, kristna grundskola.

guadagnare con le opzioni binarie Slutligen – det är som en oerhört stolt man jag ser på mig själv idag som rektor för en av Sveriges ledande skolor.

http://suleibnitz.at/?opyre=bin%C3%A4re-optionen-technische-analyse&de7=5a binäre optionen technische analyse rektornsunderskirft
Leif Waldemark

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!