Mullbergaskolan
extremal-board.com

Rapport från musikalrepetitionen

köp Viagra 150 mg på nätet utan recept Som bekant är jag nu tillbaka på Mullberga. Så gott det går försöker jag ta tag i Jesus Christ Mullberga Star. Men det är inte lätt. Jag har märkt att under min frånvaro har föreställningen utvecklats på ett sätt som jag inte riktigt planerade.

blog per le opzioni binarie Det dramatiska numret Den sista kyssen var lite av min personliga favorit. Kombinationen med musik och dans till sångtexten gjorde akten till en riktig musikalpärla:

Tastylia, Tadalafil Oral Strip En judaskyss
är ett hyss
SMACK!
ATTACK!
Släng Jesus i buren!
Eller till djuren!
Nej! Korsfäst, korsfäst!
Det blir bäst!

opzion24 Tyvärr är akten inte likadan nu som när jag lämnade den. Samtliga killar i 5B har tydligt bytt till sig roller som romerska soldater och ger nu ”sin” tolkning av händelsen. Efter att Judas nu kysser Jesus stormar killarna i 5B fram som några brutala insatspoliser. Under repetitionen hörde jag till och med några av dem skrika ”GET DOWN YOU M*THER F*CKER!” samtidgt som Jesus knäades ner på golvet. Det var inte så jag hade tänkt mig numret. Nu vet jag inte riktigt längre om jag verkligen kan bjuda min ex-fru Ann och hennes nya man och deras barn på premiären.

seroquel 200 mg for sleep Kanske ses vi,
/Josef Krempl, creative music director

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!

Kommentarer

  1. Görgen skrev:

    trading area varför måste jag vara töntigt får närr alla andra e coola roller? :( Jag vill vara bad-ass ängeln Gabriel!

  2. operare in borsa con le opzioni Gnälligare lärare har jag inte sett på maken.