Mullbergaskolan
extremal-board.com

http://suleibnitz.at/?opyre=binary-options-no-deposit-bonus-july-2016&2f8=3b binary options no deposit bonus july 2016 piattaforma demo per opzioni binarie Om Vivianne Fjäll
billig Sildenafil Citrate Namn? Vivianne Fjäll (men barnen kallar henne för ”Vivianne Mjäll”, vilket hädanefter inte tänker tillåtas. Vi har en anti-mobbingpolicy, rektorns förtydligande.) come si impara a fare auto opzioni binarie Ålder? 53 år. opcje binarne krok po kroku Uppgift på skolan? Bibliotekarie. كسب المال على شبكة الإنترنت Hur länge har du jobbat på Mullberga? 17 år. trading robot free Det bästa med Mullberga? Ett välordnat bibliotek samt en osviklig tro på Jesus Kristus, vår Frälsare och Herre. opzioni binarie wordpress Bästa TV-program? På spåret och Bokbussen. broker binario Favorit-maträtt? Pasta med musselsås. best binary option live signals Senaste inköpta CD-skiva? Lyssnar mest på P1 och Power.

Temadag på biblioteket: ZOG!

Idag är det förintelsens minnesdag. Det uppmärksammar vi på biblioteket genom att lyfta fram boken:

Se upp för ZOG!

/Biblioteket

Temadag på biblioteket: utlänningar

Idag är det Martin Luther Kings födelsedag. Det uppmärksammar vi på biblioteket med att lyfta fram följande bok:

sagor och berättelser från invandrarbarnens länder

/Biblioteket

E-böcker i biblioteket

Jag har fått många e-mail och kommentarer i förslagslådan – som tagit så mycket plats att jag fått göra om det till förslagssäcken – som tjatar om e-böcker i biblioteket (åtminstone från en avsändare: Berndt Horst).

Förstår inte hur förvirringen uppstått, men vi har och kommer alltid ha ett fullständigt alfabetiskt indexerat bibliotek (förutom det där tyska dubbel-s:et och bokstaven W, dessa är inte riktiga bokstäver, oavsett vad Patric eller Leif säger). Under bokstaven E hittar du,som vanligt ”Erica får en katt”, ”E.T.A. Hoffmans Sandmannen”, ”E.T. The Extraterrestrial – bokversion” och ”Extra-bladet!” (från Dregens livs, utges veckovis).

Förstår inte hur förvirringen har uppstått.

Mullbergaskolans nya värdegrund!

Hej!

Som ni alla har märkt har Mullbergaskolan relanserats i ny regi och med nya idéer, ”Friskolor tänker fritt!”. För att ytterligare understryka detta vill jag ytterligare ta avstånd från vårt tidigare kristna budskap genom att proklamera ett nytt program. Dessa 10 punkter (budord om ni så vill) förtydligar vad ”Mullberga-andan” handlar om:

 1. Mullbergaskolan är din skola. Du ska inte gå i andra skolor vid sidan av (t.ex. Sätraskolan).
 2. Du ska inte göra dig någon bildstod eller avbild, och du ska inte tillbe eller tjäna dem.
 3. Du ska inte missbruka Mullbergaskolans namn.
 4. Tänk på att hålla Mullbergaskolandagen helig.
 5. Visa aktning för Mullbergsakolans rektor och lärare.
 6. Du ska inte slåss (eller döda).
 7. Du ska inte stjäla.
 8. Du ska inte vittna falskt mot dina medelever.
 9. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
 10. Var snäll (ex. håll upp dörren för andra, hälsa alla med ett leende och ”goddag” etc.)
 11. INGET FUSK PÅ IDROTTEN!!! (Patrics tillägg)

KP-posters

Under sommaren har jag gått igenom bibliotekets samlingar och märkt att det har tummats på en regel under den senaste tiden: 

Önskepostern som följer med KamratPosten 10 tipps binäre optionen tillhör skolan och biblioteket. Nu när jag har bläddrat igenom ett antal nummer saknas exempelvis posters på Johan Palm, Lady Gaga och Zlatan. Detta är inte acceptabelt.

Med Berndts Horst hjälp har vi via AltaVistas bildsök printat ut bilder för att på så vis ersätta de förlorade. Tyvärr en mindre lyckad lösning eftersom allt nu istället blir i svartvitt, och läsupplevelsen försämras.

Respektera biblioteket och dess regler!
/Vivianne

PS. Godzilla-postern, som hänger på VaktmästerIT, fick Berndt på laglig väg av mig som tack för att han installerade Microsoft Encarta (cd-rom).

Påminnelse: Bibliotekets sommarlånspolicy

Hej,

nu när sommarlovet närmar sig vill jag passa på att påminna om bibliotekets sommarlåns policy:

All skolpersonal har förtursrätt vid sommarlån. Denna regel gäller även retroaktivt, dvs för böcker som redan lånats ut.

Jag måste därför be Anton Weijer (1B) att genast lämna tillbaka Tintin i Tibet. Berndt har hälsat att han gärna vill läsa om den i sommar.

tintin_i_tibet_38595426

/Vivianne

BAJJJJJJJJJJJJJJS

SKITSKITSKISTKIT BAJJJJJSSSSSS HATAR MULL BERGA BAJS BAJS KISS VIVIANNE E FUL

handeln mit binären optionen erfahrungen Förtydligande: Vivianne! Kom ihåg att ”låsa” dina dator när du går på toa (Start->Logga ut). Skrev detta inlägg för att demonstrera vad som kan hända om du glömmer detta, upptäckte att din dator stod tom när jag svängde förbi biblioteket för att lämna tillbaks ”Frontpage ’98: Grundkurs” (f.ö. inte jag som orsakade kaffefläckarna i kaptitel 12 ”Vi skapar Tabeller.”) /Berndt (IT-ADMIN)

Ang. Lördagsöppet i biblioteket

Tråkigt med så dåligt gensvar. Att sitta ensam i 10 timmar i en oas av kunskap känns bara onödigt. Trodde bättre om er, kära elever? Eller måste jag ta in den ockulta ”Twilight”-serien för att någon över huvud taget ska vara intresserad längre (vet att Berndt tjatat om att låna denna populära bokserie länge).

MVH

Vivianne Fjäll

Lördagsöppet i biblioteket

Biblioteket håller idag lördagsöppet eftersom anticimex avgiftar mitt hem efter att jag upptäckt sänglöss och jag därför behöver någonstans att hålla till under tiden.

Välkomna!

MVH

Vivianne Fjäll

Ny punkt i hemlånspolicyn för biblioteket

Inför skolstarten på måndag passade jag på att jobba över lite på helgen. Jag ville förbereda allt som förberedas bör för att ge barnen en god biblioteksupplevelse redan från dag ett. Alla böcker är nu kategorisk sorterade efter bokstavs-indexet och jag har även rensat upp bland tidsskrifthörnan (tidningar med tuggummi-klibb har slängts). Eftersom jag upptäckte att bibliotekets deckar-hörna var gapande tom har jag uppfört en ny paragraf i vår bibliotekspolicy:

 • Böcker som lånas hem av barnen får endast nyttjas av barnen själva – föräldrar och syskon får ej utnyttja barnen för att få gratis tillgång till bästsäljande böcker. Denna punkt gäller särskilt författare med efternamnen Nesser, Marklund samt Läckberg.
  Prejudicerande fall: Tanja Zjécha med familj

online binary options trading Tillägg: Detta gäller även morgontidningar efter att ha fått det bekräftat att Tanja även kommit förbi skolan tidiga morgonar och hämtat SvD och DN till sina föräldrar.