Mullbergaskolan
extremal-board.com

demo trader binario range binäre optionen Om Tommy Jacobsén
elenco broker opyionbinarie accreditate consob Namn? Tommy Jacobsén Forexcfdsbinary options webinars Ålder? 35 pinnar anyoption strategie Uppgift på skolan? Officiellt är jag ju då ”vaktis”(vaktmästare, rektorns förtydligande), men jobbet innefattar ju så mycket mer än att bara byta glödlampor och lysrör va. Senast igår var jag ju till exempel tvingad att tillkalla polisen då det var en ”felparkad” polsk reggad Ford Sierra - 88 utanför läraringången. Jag anade polska ugglor i mossen om jag säger så. apple retail employee stock options Hur länge har du jobbat på Mullberga? Jag kom från B&W:s byggavdelning där jag jobbade som truckförare fram till 1994, the golden year of Swedish Football and Hockey va. Det är ju nästan tio år sedan nu. i segnali di trading nelle opzioni binarie Det bästa med Mullberga? Ibland är ju eleverna ganska gulliga, men ibland är dom jävligt påfrestande va… ventajas de invertir en opciones financieras Bästa TV-program? Room Service, Fotbollskväll, Tipslördag, Förnimmelse av Mord, Bachelor, Friends… you name it, I see it va! buy cheap Finpecia Favorit-maträtt? Det mesta, men mikromat är ju en klassiker. come si gioca a iq options Senaste inköpta CD-skiva? Iron Maidens senaste, störtskön!

Bortsupet: nyckelknippa

binary option hedge fund Bortsupet: nyckelknippa.

Beskrivning: tre-fyra assa nycklar, en sliten cykelnyckel (till en gammal och bortglömd hoj, men funkar fin fint som kapsylöppnare!), och en nyckelring med Evertons emblem (lite av en lycko amulett).

Sågs senast: Mullberga Torgs Pub&Pizzeria.

Hittelön: tacksam Tommy! Pallar inte en till natt på vaktmäster-IT. Dessutom har jag fått lov o mata Raptor genom brevinkastet hela dan. Gillar inte att liraren är helt ensam hemma.

Bultsaxen utlånad

tjena!

Passade på att städa VAKTMÄSTERit idag å hittade den här lappen:

”Bultsaxen utlånad. Josef.”

Kommer inte riktigt ihåg vad det handlade om. Hittar inte heller bultsaxen. Men behöver någon den så kan ni väl höra med Josef.

Tommy

PS. Prövade klippa Raptors klor med bultsaxen innan jag lånade ut den till Josef. Fungerade så där.

SÄLJES: VIDEO

SÄLJES: VIDEO, av märket Net Star. Från 1989. Går inte att spola framåt på. Perfekt julklapp. 100 spänn.

keep on rockin!

/Tommy

guadagni con opzioni binarie Uppdatering: Videon e såld va! Mahesh köpte den.

Valet är ditt!

Tjenixen alla sköna lirare!

Världens grej idag va. Riktigt mycket action. Svårt att välja vad man ska se på burken när det finns så mycket bra, tror jag kommer att kolla:

14:30  Manchester U – Liverpool

17:00 Chelsea – Blackpool

19:00 Atlético Madrid – FC Barcelona

Keep on rockin!

Ge oss våra rättiheter!

Tjenis!

Va på Sports & Bar igår å skulle kolla fotboll, hinka nåra bira, när bartendern nekar mig köpa öl. De e fan inte rätt asså. Vatten är ju en mänsklig rättihet enligt FN för f-n (De e ok när man e bakis) då borde ju öl också vara det. Därför ska jag börja en namninsamling för att få till denna lagändring. Sen börjar korståget mot Bryssel!

Vilka e me mig?

/Rulle

Blearn this here now Uppdatering: Underskriften och ”content” tyder på att det inte är Tommy som skrivit detta. Eftersom även hans Facebook-profil har en tveksam ”statusuppdatering” skulle jag gissa att Tommy lämnat sin dator öppen för en så kallad ”rape”. //NIMDATI

Veckans (o)sköna snubbe!

Tjena kidz och vuxna!

Vill starta med att säga sorry till dom som var på finalen på min VM-pub. Holländarna förstod tydligen inte att det fanns åldersgräns på ölen och att endast BOB-saft gällde för er kids. Iniesta var den kvällens sköna snubbe, sorry bara att ni som blev utkörda av Rune på närpolisen inte fick se han näta (Sorry till Mahesh också, vi måste kirra ett svenska leg till dig).

Nu till dagens problems. Tänkte fixa till uteplatsen och skulle låna några tools från jobbet. Men ja kommer inte in på ”VaktmästerIT” (mitt och Berndts delade kontor). Mina nycklar funkar inte längre, så ja har samma question som Leif:

Har nån sett Berra (Berndt red. anm.)?

Keep on rockin!

T

Mullbergaskolans VM-pub!

Tjenixen kidz och kunder!

Fick en pling av Leffe imorse. Han har ju dragit igång Mullbergaskolans camping och ville ha min hjälp med underhållning. Hade ju tänkt lira lite luftgura, men i tider som dessa så finns det bara ett skoj att tala om:

FUSSBALL!

Sigvards natursal kommer från å me nu att vara Mullbergaskolans Campings officiella VM-pub! Öppet: 4h innan avspark fram till 4 h efter avblås. Uppvärmning och efterstrechning är viktigt hö hö. Jag har lånat Berndtas projektor och duk. 400 tum fotbollsfeber väntar!

Cash is king (inga kreditkort), men å andra sidan får alla bära matchtröjor (lycka till med det på O’Learys …).

Keep on,
Tommy

Asså kamphunds uppropet

Tjenixen kids!

En del av er har varit lite upprörda över det där kamphunds förbudet som politikerna vill införa. Raptor är en schyrre vovve så varför ska han straffas tycker ni och så vidare. Mest upprörd verkar Freddan Rendell och hans farsa vara. Jag har sett att dom satt upp en lista utanför matsalen där man kan signa på för ”Upprop och protest mot kamphundsförbundet samt all övrig statlig förmynderi och maktmissbruk”.

Asså, jag gillar ert stöd och att ni gillar Raptor. Men jag tycker inte kids ska behöva blanda sig i det här.

Keep on playing istället!
/Tommy

Hjälm e cool

Har upptäckt att många av er kids inte har hjälm på er när ni hojar till plugget. Vill bara säga att hade det inte varit för att hjälmen va på när jag å carita crasha i borlänge ’99 så hade jag inte skrivit de här raderna.

helmetHJÄLM E COOL!

Keep on rockin (me hjälm)

Tommy

Veckans sköna snubbe: Che

I dag är det första maj, men det är på en lördag så det spelar ingen roll va.

Veckans sköna snubbe blir i alla fall Che Guevara. Skönaste skägget i stan efter Siguard!

che

Keep on revolting,
Tommy