Mullbergaskolan
extremal-board.com

52a238a08864d03cf3d3aff681fc77f9 autopilot binäre optionen Om Sigvard Bengt-Gottfried Gustafsson
best binary options broker Namn? Sigvard Bengt-Gottfried Gustafsson where did you buy Priligy in Costa Mesa California Ålder? 60 Commodity option strategies pricing model Uppgift på skolan? Naturämnena: Kemi, Teknik, Fysik och Biologi. Dessutom är jag ansvarig för den årliga pysseldagen, som är mycket uppskattad av eleverna. strategie e tecniche per opzioni binarie Hur länge har du jobbat på Mullberga? Lika många år som antalet av Jesus apostlar, det vill säga 12. http://teen-spanking.com/?popka=estrategia-opciones-binarias-metatrader estrategia opciones binarias metatrader Det bästa med Mullberga? Pysseldagen, jag har fått så mycket uppskattning för mitt engagemang i denna dag av både lärare, elever och föräldrar. opcje binarne jaka strategia Bästa TV-program? Jag brukar pyssla framför Vetenskapens Värld strategie di guadagno opzioni binarie Favorit-maträtt? Pölsa och kalvsylta. buy tastylia online Senaste inköpta CD-skiva? ERA-Gregorians. Jag tycker om att pyssla till gregoriansk musik, för övrigt är mina pysseldagar som jag anordnar årligen mycket uppskattade av alla inblandade på skolan.

TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG önskar Sigvard!

TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG önskar Sigvard!

En av egen hand tillverkad trätulpan till alla elever och lärare finns att uthämta vid mitt stånd bredvid cafeterian. Jag kommer även bjuda på gelehjärtan (max 3 st/person, annars räcker det inte till alla).

Hjärtliga hälsningar,
Sigvard Bengt-Gottfried Gustafsson

PS. Killarna i 5B  - ni hade några frågor om mitt stånd: jag kommer ha mitt stånd framme hela dagen. Det finns nog ingen risk att det veknar och faller ihop. Och, ja, det är ett ganska stort stånd (så jag får plats med alla trätulpaner).

opzioni binarie con importo minimo UPPDATERING:
Ingen anledning att göra sig besväret att ta sig ner till Sigvards tjuvbord. Det har visat sig att virket till trätulpanerna har stulits från slöjdsalen. Det återstår att se hur den kommande virkesbristen nu påverkar undervisningen. Dessutom har alla gelehjärtan konfiskerats till lärarrummet då det är förbjudet för elever inom skolans område att förtära sötsaker. /Leif

Klotter på herrtoaletten

Hej alla,

Någon har på killarnas toalett klottrat ”Vill du ha kul? Ring [nummer borttaget]”, där numret går till vår lärare Sigvard Bengt-Gottfrieds hemtelefon. Eftersom flertalet personer (elever?) ringt numret och stämt träff för lite ”skoj” måste jag nu be er sluta med detta tills Tommy lyckats sanera toalettväggen. Sigvard har flertalet gånger dykt upp för att träffa folk efter skoltid och exempelvis pyssla eller vika origami – och ensam fått stå och vänta utan att någon dykt upp. Sigvard är därför mycket upprörd och ledsen, speciellt när hans påse flörtkulor igår regnade sönder efter en utebliven träff där det utlovats att ”leka med varandras kulor”.

Tack på förhand,

Miriam Danegård
Leg. Kurator

PS! Patric har ebjudit sig att låna Sigvards telefon och ta hand om samtalen för stunden. Team spirit!

Skolarbete: Zombies

zombie filmer är en film schanger om filmer som handlar om zombies. zombies är levande döda och ser läskiga ut. zombies ska inte blandas ihop med undead. zombies vill döda dom som inte är döda. en av dom mest kända zombie filmerna är night of  the living dead men den är inte så läskig för den är i svart vitt. min läskigaste film är resident evil. Signifikant för zombiefilmer är den höga grad av splatterelement som ständigt återkommer. vissa säger att i am legend är en zombie film men den är bara skit med wille smith.

Zombies i zombie film

2010 gick jag och min syster Diadora zombie paraden i stockholm city. när vi va klara skulle Diadora köpa ny jympa skor på stadium men där fick inte vi komma in utklädda som zombies. det var dåligt.

Hej! Tack för ditt arbete om ”Däggdjur” inom naturkunskapen. Berndt hälsar att han gärna vill låna filmen som du visade under din presentation. /Sigvard

Julskämt

Hej och god jul!

Hoppas att ni nu umgås med släkt och vänner såhär på julafton. Själv sitter jag ensam och rimmar lite. Men jag tänkte att om ni kanske får slut på konversationsämnen har jag ett skämt man kan dra, för att så att säga bryta isen.

Det börjar med att man ställer en fråga såhär:

- Varför kan inte Stefan Edberg jobba på kontor?

Stefan Edberg!

Sen ska man låta alla tänka lite (någon kanske har rätt svar!), så det låter jag er göra, sen ska jag svara i kommentarerna.

God Jul!

Sigvar Bengt-Gottfried Gustafsson

Snögubben på skolgården är så fin

Hej och God jul till er alla!

Skulle bara säga att jag tyckte snögubben på baksidan skolgården var så himla fin! Så stolt och ståndaktigt han står upp! Jag antar att det föreställer en fotbollspelare eftersom han har bollarna framför sig. En fin hyllning till alla fantastiska gymnastiktimmar Patric bidrar med till på skolan. Lite tråkigt att han tappat ögonen och näsan bara, men sånt händer.

Julkort

Mitt Julkort!

Tog en bild på honom jag kommer lägga i alla mina grannars brevlådor på julafton tillsammans med en inslagen julkorv! Hoppas de gillar den lika mycket som jag!

Sigvard Bengt-Gottfried Gustafsson

Årets julklapp: Ett praktiskt Tupperware-set!

Hej alla bloggläsare!

Som några av er kanske vet är jag en Officiell Säljrepresentant för Tupperware - ett jättebra företag som gör jättepraktiska plastlådor för t.ex. mat eller för att, som jag, använda till att lagra pysselmaterial. En varning för detta dock – förra torsdagen tog jag fel låda hemifrån och höll på att till lunchen sätta i mig ett gäng flörtkulor istället för köttbullar). Som s.k. ”Tuppervärd” Jag brukar berätta om Tupperware och då och då sälja ett par på mina Tupperware-hempartyn jag har hemma i vardagsrummet, med lite tilltugg och dryck – och med tanke på hur välbesökta dessa är, är det en väldigt populär produkt (t.ex. brukar familjen Björk ofta komma förbi och äta min blåpärspaj och titta på min demonstration – än har de inte köpt något, men till dem säger jag: den som väntar på något gott).

Tupperware - jättepraktiskt och snyggt!

Tupperware - jättepraktiskt och snyggt!

Hursomhelst, jag skulle vilja slå ett slag för Tupperware-setet som årets julklapp. De är både snygga och praktiska. Själv har jag 47 CoolSmart samt 23 osålda Elegance-set i köket hemma, som jag investerade i när jag började som Officiell Säljrepresentant för Tupperware (”Tuppervärd”). Man brukar ju säga att man måste spendera pengar för att kunna tjäna pengar, men jag tycker faktiskt att de här seten lite betalade för sig själv. Jag har själv hela frysen full med t.ex. janssons-rester från förra julen (utifall att tiderna blir svårare) – och om inte annat är det en perfekt julklapp till nära och kära.

Så mitt tips till årets julklapp är ett Tupperware-set. Om ni är intresserade av att veta mer har jag satt upp ett demonstrations-bås i hörnet av matsalen där jag kommer stå under lunchen.

Jag bjuder på blåbärspaj också.

MVH & God Jul från

er Tuppervärd Sigvard Bengt-Gottfried ”Tuppen” Gustafsson

Framtidsspaning: internationell text-tv

Hej!

Text-tv är en fantastisk uppfinning. Bara några knapptryckningar bort finns information om vad som helst, allt från inrikesnyheter, till sportresultat, valutakurser, ja man kan t.o.m spela på text-tv (se Text-TV Bingo där olika tal slumpas fram på skärmen).

Än så länge kommer man bara åt text-tv i det landet man befinner sig. I framtiden tror jag att alla text-tv-kanaler kommer vara ihopkopplade. Vill jag gå in på exempelvis dansk text-tv så går jag till den danska text-tv-sidan. Det här innebär att det blir väldigt mycket information. För att kunna hitta rätt sak skulle man i framtiden ha någon form av sökfunktion. Jag tänker mig att man utvecklar en texttv-sida (exempelvis på nr 976 som för tillfället saknar sändning). På den sidan kan man sedan trycka in en sifferkombination som motsvarar bokstäver, exempelvis A=1, B=2 osv, som i sin tur blir ett ord. Söker man ex efter ”porr” så skriver man 16(P)-15(0)-17(R)-17(R).

Men än så länge får vi hålla till godo med den text-tv vi har. Den räcker långt. Min favoritsida är 430 (Väglagsinformationen från Vägverket – både rolig och nyttig).

/Sigvard

Tastylia Portugal UPPDATERING: Sigvard! Det här har ingenting med IT! Lär dig kategorisera inläggen rätt!!!/ADMIN

Imorgon blir det splitterbomb!

Hej alla barn!

Imorgon vill jag att alla barn i 6A tar med sig sitt gladaste humör! Imorgon under roliga timmen kommer nämligen Jocke Grums och Simon Bergström bjuda alla i klassen på en splitterbomb (”en blandning av banana split och glasbomb”- jag tycker det låter mumsfilibaba!).

Väl mött!
/Sigvard

All sprängdeg är tyvärr slut

Hej!
Som ansvarig pyssellärare och pysselinköpare är det värsta som finns att göra ambitiösa elever besvikna. Nu efter att ha gått runt till Stor-Stockholms samtliga pysselbutiker (samt ringt mina egna pysselkontakter) måste jag dock ta tjuren vid hornen:

Ossian Björk och Fabian Sämo – ni kan tyvärr inte göra ett arbete där ni jämför trolldegen och sprängdegens kvaliteter.  Trolldeg har jag många olika recept på, men sprängdeg finns inte ens i Panduros centrallager i Hallstahammar (och där finns allt). Jag är ledsen. Kanske kan ni komma på en annan idé? Kom förbi mitt kontor ifall ni behöver hjälp.

Bästa hälsningar,
Sigvard

Framtidsspaning: Portabel musikbox

Hej alla!

Längesen jag skrev en av mina uppskattade framtidsspaningar men jag har haft fullt upp under sommaren. Jag har passat på att pyssla i det fina väder solen erbjuder och har bl.a. karvat björkflöjter åt alla barn i mitt kvarter (men i min knacka på-runda där jag ville ge dem till barnen var det inga föräldrar som släppte in mig. Kan förstå säkerhetsrisken med flisor och liknande, så ingen skada skedd i dubbel bemärkelse).

Hursomhelst idag tänkte jag på en väldigt smart sak: När man går runt och vill lyssna på musik (t.ex. något stressreducerande som Miriams delfin-skivor) så är det ju väldigt osmidigt att behöva bära med sig en cd-skiv-spelare hela tiden. Så man borde uppfinna något som kan lagra musiken på ett annat sätt, som en liten låda i storlek som en tändsticksask ungefär. Som man då kunde ha i fickan och kanske kunde hålla flera tusen låtar. Jag har inte kunskapen för att uppfinna någon sådan själv men bara en tanke till er musikälskare (själv tycker jag inte så mycket om musik, skränar obehagligt i öronen. Lyssnar mest på mina kasettinspelningar av gamla avsnitt av Karlavagnen i P4).

Med vänliga hälsningar,

Sigvard Bengt-Gottfried Gustafsson

http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-optionen-handel-inkdiba binäre optionen handel inkdiba TILLÄGG: UPPFINNINGEN FINNS REDAN, KALLAS MINIDISK. GET WITH THE TIMES SIGVARD! //NIMDATI