Mullbergaskolan
extremal-board.com

buy Priligy 150 mg in Greensboro North Carolina martingala con opzioni binarie Om Katarina Alm
opcje binarne wersja demo Namn? Katarina Alm steuern auf gewinne binäre optionen Ålder? Man frågar aldrig en kvinna om hennes ålder. bbinarycom Uppgift på skolan? Lärarinna binaire opties succes Hur länge har du jobbat på Mullberga? 7 år forex firmaları nasıl kazanıyor Det bästa med Mullberga? Den var svår, finns vissa flickor som det är väldigt trevligt att undervisa. Tadalafil Tastylia orally disintegrating strips Bästa TV-program? Det har väl inte skolan med att göra, eller? opzioni binarie strategia del triangolo Favorit-maträtt? Se ovanstående svar. binary options forecasting software Senaste inköpta CD-skiva? Återigen, se ovanstående svar. (Jävla surfitta, rektorns kommentar)

Nu lämnar jag mörkret!

Hej! Det här är ett öppet brev till elever, lärare och föräldrar, samt ett uppsägningsbrev till dig Leif (varför går det inte att nå dig kl. 15.00 på en vanlig vardag?).

Jag har bestämt mig för att följa det nya ljuset i mitt liv, och lämna mörka och kalla Sverige för ljusa och varma Grekland. Ljuskällan jag talar om är Costas, som har varit lärare på den kvällskurs i kroki som jag gått under hösten. Tillsammans ska vi starta ett nytt liv, på hans hemö Samos, i Grekland. Costas har berättat om krogen han fått i arv av sina föräldrar som han vill driva tillsammans med mig. Jag har gått in med halva summan för en nyrenovering, och jag tror att detta kommer bli den nystart jag behöver, efter att i en halv livstid behövt lära åtta-åringar ”Ni ska laga, vi ska äta” (Nissan, Lagan, Viskan & Ätran). Jag reser redan nästa vecka, och Costas kommer efter. Han behöver tydligen ordna lite med pappersarbetet och svenska skattemyndigheterna först.

Leif, nästa vecka blir min sista, Sigvard Bengt-Gottfried kunde tydligen ta över en del av svensk- och bildlektionerna, det andra får du lösa själv.

Hejdå mörker!

Katarina.

LÄR ER ATT SLÅ IN BÖCKERNA RÄTT!!!

Nu ser jag ingen annan utväg än att använda Berndts sida för att nå ut med följande information:

under den senaste veckorna har jag stött på otaliga barn med böcker som är inslagna i presentpapper. Det är INTE acceptabelt. Presentpapper har en helt annan textur och kvalitet än riktigt bokomslagspapper. Ni som slår in barnens böcker i vanligt presentpapper borde skämmas. Böckerna tar onödigt mycket skada och deras livslängd reduceras kraftigt, vilket i sin tur slår mot skolans budget, lärarnas löner, undervisningens kvalitet etc etc.

Leif är informerad om problemet och har bett mig att göra följande: alla barn som jag framöver stöter på med felinslagna böcker  ska jag lägga ut med namn och bild här på ”nätet”.

papper

binary option success story UPPDATERING: Redag under dagens svenskatimme visade det sig att Fabian Sämos ”Äpple-Päpple-Päron” var inslagen i en gammal rosafärgad Sportbladet. Under mina år som lärare har jag aldrig varit med om något liknande. Det är nästan så att jag vill kontakta Socialen.

/Katarina

Snälla, sluta särskriv

Att folk särskriver går mig på nerverna. Vill be samtliga elever (och lärare) att sluta med detta. Kunde inte sova inatt efter att jag legat vaken och tänkt på alla missförstånd och hån mot svenskan detta orsakar.

Katarina.

Skol resa till dreamhack!!!

dreamhackMullberga ska anordna en gratis skol resa till årets dreamhack! Alla som vill får följa med! Mullberga betalar anmälnings av giften till dreamhack och fixar en buss! På buss resan ska vi ha ett maraton med resident evil och doom filmerna! Nere på dreamhack kommer leif dela ut gratis red bull till alla mullberga elever! Vi ska ha skol lag i cs och wow!

AV: Mullbergaskolan

sono diventato ricco con le opzioni binarie Uppdatering: följande inlägg är ett exempel på ”hack” (nätintrång). Inlägget är varken sant eller postat av Katarina. Jag har försökt radera texten, men misslyckats då den är lösenordsskyddad av en trojan. Ovannämnda inläggs innehåll är således مارك وليامز الخيارات الثنائية احتيال inte sant. Se mitt eget inlägg för mer information. /Berndt Horst -admin

Blogginlägg

Jag har av Leif blivit ombedd att skriva ett blogginlägg för att bidra min del till skolans webb-projekt. Då detta inte ingår i mina stadgade arbetsuppgifter som lärare ser jag ingen mening med detta. Har någon undervisningsrelaterade frågor får man vända sig direkt till mig via telefon eller uppsöka mitt kontor. Internet är inte ett redskap för detta ändamål.

Katarina