Mullbergaskolan
extremal-board.com

panda binary options Om Josef Krempl
Binary option newsletters bot Namn? Josef Krempl opzioni binarie basi Ålder? 51 etoro binary options charts Uppgift på skolan? Lärare Tastylia Supplier Hur länge har du jobbat på Mullberga? Sedan Dackefejden. Nej skämt åsido, jag är en av de gamla rävarna och har varit här i 19 år. binary option trading course Det bästa med Mullberga? Allt, det är därför jag varit här så länge. forex market open singapore time Bästa TV-program? Julkalendern brukar ju alltid vara trevlig, Sommartorpet och Tinas mat är aldrig fel heller. Silikon på trean är en annan favorit. Sildenafil Citrate billigt flashback Favorit-maträtt? Vesuvio, pizzan alltså. demo online trading Senaste inköpta CD-skiva? Jag spelar ju kontrabas, så det borde ju antingen vara någon Jazz- eller Bluesskiva.

Våren är den jobbigaste tiden för mig

[raderade ännu ett av Josefs deprimerande inlägg, och lägger in en annons för vår glada Mullbergabok! /Leif]

Årsbok Mullbergaskolan Leif Waldemark Fredrik Virtanen Karolina Ramqvist

Ute nu!

Köp Mullbergaskolans Årsbok 2010 här! Den är upplyftande, t.o.m. för Josef!

Leif Waldemark
Rektor och stämningshöjare, Mullbergaskolan

Det sista ni läser från mig

Farväl. Ni ser mig aldrig igen…

Josef.

opcje binarne jaki broker Uppdatering: Leif bad mig hälsa att du har skrivit på anställningsavtal för hela vår- och höstterminen. Utebliven och ogiltig frånvaro resulterar i indragen lön/uppsägning. MVH Miriam


Skolstart = Livsslut

Vet inte om jag klarar en termin till…

strategie trader binarie Uppdatering: Josef! Du har nu övertrasserat ditt ”felaktigt användade av bloggen”-konto med ett inlägg (d.v.s totalt två). Du är härmed avstängd från bloggen. Leif låter dock hälsa att detta att detta dock inte påverkar dina övriga arbetsuppgifter som du kan fortsätta som förut (du har t o m tydligen fått två extra ”straff-timmar” i veckan med Borit i matan). //ADMIN

Jag mår så dåligt

 

id=\'testspan103\' style=\'display:none\ Uppdatering: Hur många gånger och för hur många människor ska jag behöva påpeka att det här skolans informativa webportal och inte någon personlig ”blogg” eller diskussionsforum. Josef – nu också du ett streck i min svarta bok.//ADMIN

Rapport från musikalrepetitionen

Som bekant är jag nu tillbaka på Mullberga. Så gott det går försöker jag ta tag i Jesus Christ Mullberga Star. Men det är inte lätt. Jag har märkt att under min frånvaro har föreställningen utvecklats på ett sätt som jag inte riktigt planerade.

Det dramatiska numret Den sista kyssen var lite av min personliga favorit. Kombinationen med musik och dans till sångtexten gjorde akten till en riktig musikalpärla:

En judaskyss
är ett hyss
SMACK!
ATTACK!
Släng Jesus i buren!
Eller till djuren!
Nej! Korsfäst, korsfäst!
Det blir bäst!

Tyvärr är akten inte likadan nu som när jag lämnade den. Samtliga killar i 5B har tydligt bytt till sig roller som romerska soldater och ger nu ”sin” tolkning av händelsen. Efter att Judas nu kysser Jesus stormar killarna i 5B fram som några brutala insatspoliser. Under repetitionen hörde jag till och med några av dem skrika ”GET DOWN YOU M*THER F*CKER!” samtidgt som Jesus knäades ner på golvet. Det var inte så jag hade tänkt mig numret. Nu vet jag inte riktigt längre om jag verkligen kan bjuda min ex-fru Ann och hennes nya man och deras barn på premiären.

Kanske ses vi,
/Josef Krempl, creative music director

Efterlysning: Nyckelknippe

Mitt nyckelknippe har varit försvunnet sedan torsdag eftermiddag. Nycklarna kan med störst sannolikhet ha tappats i korridoren utanför träslöjden när jag hjälpte Folke med att bära in lite nyinförskaffade plywood-skivor. Knippan är lättast identifierad genom en kapsylöppnare från lantmännen som hänger på nyckelringen samt en bricka med ordet ”Tvättstugan”. Tips mottages gärna via mail eller i kommentarerna.

Då nyckelknippen innefattar min husnyckel har jag varit utelåst och med vemod tvingats till att övernatta i mitt gamla radhus hos min ex-fru Ann och hennes nya man och familj. Är därför väldigt mån om att få tillbaks den SÅ SNART SOM MÖJLIGT. Hör av er.

Teaser!

Här kommer en liten teaser från den stundande musikalen. Det är en av verserna från paradnumret http://www.soleg.de/?optionende=anyoption-take-profit&858=64 anyoption take profit En korsfästning är ingen fest:

Vår frälsare fick hälsa hem
med en spik i varje lem.

En korsfästning är ingen fest
fråga han som vet mest…

Väl mött på premiären!
/Josef Krempl, creative music director