Mullbergaskolan
extremal-board.com

sistema di puntate opzione binarie Om Jesper Pålsson
http auto binary it Namn? Jesper Pålsson, och svar ja, jag är släkt med författaren och poeten Göte Pålsson. power option Ålder? Vad är ålder? Är det hur gammalt mitt yttre är som räknas, mina armar, min hud, mitt ansikte, mitt könsorgan! Eller är det hur gammal jag känner mig, för då betraktar jag mig själv lika mogen som en solros vilken ger vika för vindens lie på den Toskanska landsbygden… Jag är 28. sito di trading online opzioni binarie Uppgift på skolan? Jag har studerat litteraturvetenskap, dramaturgi, konsthistoria, filosofi, teologi i sju år vid universitetet i Lund, varav ett år tillbringades vi universitetet i Göttingen (Tyskland, Rektorns förtydligande) samma Universitet som Bröderna Grimm forskade vid. Min studieperiod var mycket givande. Jag ser det som min mission att vidarebefordra denna visdom som svenska staten har skänkt mig till dessa uppväxande potentiella författare, skådespelare och regissörer som eleverna på Mullberga utgör. binär optionen wikipedia Hur länge har du jobbat på Mullberga? 1 år, och jag planerar inte att stanna så mycket längre heller. Har tänkt att doktorera i dramaturgins historia. binary options affiliate Det bästa med Mullberga? Om jag säger så här, är kärlek mer värt än hälsa? Är smärta tyngre än rädsla? Det är så kapitalistiskt materialistiskt västerländskt att ständigt, ständigt hålla på att rangordna vår omgivning. Dollarn är inte min Gud… binaire opties zondag Bästa TV-program? Jag har sannerligen inte tid att titta på TV. Om ni frågar mig, så är Television bara ett sätt att passivisera proletariatets massor. Dessa själar lever sina liv genom en fyrkantig ruta, som bara spyr ut falskheter, lögner, olust, rädsla, ja allt för att de inte ska vända på huvudet och upptäcka sin egen misär. studio delle opzioni binarie Favorit-maträtt? Mest vegetariskt. best news ea forex Senaste inköpta CD-skiva? Vinyl… Der Kantener, fast denna Östtyska blockflöjtsorkester känner väl inte många till i den utseendefixerade musikvärlden.

Inför Alla Hjärtans Dag

Inför årets Alla Hjärtans Dag kommer jag vid ett bord bredvid cafeterian även sälja svarta tistlar, detta som motvikt till den emotionella enfald som monopoliserat människors tankeverksamhet under denna högtid. Allt överskott går oavkortat till att stödja lokala och förbisedda kulturprojekt.

Livet är faktiskt ingen dans på rosor.

OBS! Mitt bord ska inte blandas ihop med Sigvards stånd där man kan köpa trätulpaner, ”BLOMMAN SOM ALDRIG VISSNAR!”

Signerat J – ofrivillig kapitalist.

Valbar kurs: Snorre Sturlasson

Mycket roligt att intresset för min valbara kurs ”Snorre Sturlasson – en kritisk resa i Eddans idévärld” fått sånt bra gensvar. Att Ossian och Fabian skulle intressera sig för denna isländska skald gör mig väldigt imponerad. Extrakul att också Patric intresserat sig, kul att andra lärare upptäcker konstkritiken. Själv tycker jag att Snorres verk är överskattad och populistisk dynga, såg jag blev väldigt glad av Ossian reaktionära klotter på anmälningslistan: ”Ta Snorre i röven”. Exakt!

Inverterat julklappstips: The Promise av Bruce Springsteen

Jag har i flera år bedrivit en fruktlös kamp mot kommersialismens största högtid: julen. År efter år har jag försökt få folk att inse att ge sina ”nära och kära” materiella gåvor varken är ett tecken på kärlek eller närhet.

I år tänker jag inte fortsätta med den kampen. Jag inser att det är förlorat. Ni har alla svalt den kapitalistiska [BORTTAGET AV ADMIN] långt ner i era halsar.

Istället tänker jag i år ge er så kallade inverterade julklappstips, dvs presenter att undvika.

Först ut är ett inverterat julklappstips till alla pappor, farbröder och morbröder:

Bruce Springsteens senaste skiva binär optionen mindesteinzahlung The Promise:

Bruce Springsteen The Promise. En ouppskattad men framförallt FALSK julklapp.

Man skulle kunna tro att det står inskrivet i grundlagen att alla (etniska) svenska män +40 måste gilla Bruce Springsteens musik. Så är inte fallet. Bruce Springsteen står för någon pseudo-proletariat musik som inte är annat än omusikaliska lögner. Gubbar är inte gubbar för att de lyssnar på Springsteen. Det är snarare Springsteens musik som gör (förhållandevis) oskyldiga män till gubbar.

Ge inte bort The Promise. Ingen blir lyckligare av att få den, allra minst omgivningen.

Signerat: J.

Situation Mullberga

Hej. Tänkte bara meddela att Mullberga får en ny tidning såhär till jul. Det stämmer, jag utvidgar mig nu från att bara skriva gästinlägg i Mullbladet. Att i sista sekund refuseras för att sånt här ska få plats är under min värdighet.  Tidningen kommer att heta Situation Mullberga men är inte att förväxla med Situation Sthlm, som endast innehåller ointressanta populistiska artiklar om hemlöshet. Bonjour tristess!

Nej, Situation Mullberga handlar snarare om situationen för Mullbergass enda kulturellt upplysta medborgare. Första numret finns nu att köpa i cafeterian och handlar om hur jag blev beskylld för att göra tandkrämsreklam när jag på Mullbergas bibliotek proklammerade att ingen skapar magi med munnen såsom den turkiske författaren Ferhan Şensoy. Tidningen kostar 149 kr.

J.

Ps. Samsun är staden han kommer ifrån, inga koreanska hi-fi anläggningar.

Frågor från eleverna: Varför flyter saker?

buy fincar online with no prescription Mattias Hellberg (elev) skriver: oxymetholone anadrol

Jag tycker det är jätte konstigt att en skitstor timmerstock kan flyta på vatten men inte en liten sten. Varför är det så?

fx options trading Jesper Pålsson (lärare) skriver:
autopzionibinarie cosa e

Det här ligger visserligen inte inom mina utbildningsområden, men likväl tror jag att jag ändå faktiskt kan besvara din tänkvärda fråga.

Johannes, har du funderat på varför allt du ser på TV är amerikanskt?

Johannes, har du funderat på varför all musik du hör på radio är på engelska?

Johannes, har du funderat på varför alltfler restauranger bara serverar hamburgare nuförtiden?

Det amerikanska inflytande håller sakta men säkert på att långsamt svälja och förinta allt som inte är amerikanskt. ”Småstenar” som t.ex. ungersk dockteater, ser amerikanarna snabbt till att dränka, ”småstenarna” sjunker och försvinner bort från vår tillvaro. Det enda som tillåts vara synligt, vara över vattenytan, är den egna allsmäktiga amerikanska kulturen som likt en stor timmerstock lugnt men säkert flyter fram, helt ohotat.

Glöm inte bort det Johannes.

BAJS! BAJS! BAJS! BAJS! BAJS! BAJS! BAJS! BAJS!

BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS!BAJS! AVFÖRING! AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING!AVFÖRING! AVFÖRING! TRÄCK! TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK!TRÄCK! FAECES! FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES! FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES!FAECES! EXKREMENT! EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!EXKREMENT!

J.

Eget arbete på svenskan

I likhet med många andra poeter har jag förmodligen drabbats av lugnsot; strax innan lunch kände jag retningar i halsen och en antydan till feber. Jag tvingades därför gå hem.
Medan jag själv författar mitt konstnärliga testamente på sjukbädden kommer 2B tvingas ha sin svensklektion på egen hand. Jag vill att ni alla skriver varsin essä under rubriken:

opcje binarne 5 minut KONSTRUKTIONEN AV SUBJEKTET I EN TOTALITÄR KONTEXT

…utifrån en av följande fallstudier:

- Fascismens Italien
- Tredje Riket
- Stalins Sovjet (men snälla – var lite mer kreativa och använd något annat än Solzjenitsyn)
- Alliansens Sverige

Signerat: J.

Utdrag ur Göte Pålssons ”Vredesdroppen”

När nobelpriset urholkats till en högerradikalismens vagga (tack för den objektiva och granskande läsning i de svenska kultursidorna, förmodligen de journalistiska utposter med högst integritet och principer i Sverige) är det viktigt att kunna motbalansera liberalismens och kommersialismens mörka spöken med lite äkta kultur. Som av en slump är 2010 39-års-jubileumet för publiceringen av Vredesdroppen – eposet skriven av min släkting tillika kulturella vägvisare, mästaren och diktaren Göte Pålsson.


Nedan följer ett utdrag ur detta mästverk:

Mandomen han lät fingrarna löpa runt var inte längre den fromhet han så omsorgsfullt behandlat i sina yngre år. Den var nu något obekvämt. Något vasst – ett vapen. En dolk som behövde sin slida. I handflatan pulserade hans manlighet när han såg synden ligga där. Framför honom. Ifört ett dunklets skimmer. Han stack. Han vred om. Igen. Igen. Men det var inte blod som rann. Det var oskuldens sista tårar. Han såg det med sina svartnande ögon – där det tidigare var ett hål fanns nu två. Och där det tidigare fanns en själ fans nu två.

Som en hyllning till den rätta konsten arrangerar jag högläsning ur boken i biblioteket för alla elever kommande fredag, följt av en öppen frågestund med Jesper Pålsson (mig) under tema ”Skapandets ådra – att vara släkt med Göte Pålsson”.

köpa sildenafil pÃ¥ nätet Tillägg från Vivianne: OBS! Jätteviktigt att ni ställer tillbaks alla stolar efter er när ni anordnar sånt här, även i biblioteket. Jag hoppas du ansvarar för detta, Jesper.

Namninsamling mot den amerikanska världsordningen

Vi kan inte fortsätta att sitta i vår små mysiga rödmålade torp och blunda och tiga för förtrycket som oupphörligen sker runt om i världen. Vad jag syftar på är den amerikanska världsordningen. Jag klarar inte av att se mer, jag klarar inte av att höra mer av denna ondskans makt. Det är därför jag nu startar ett upprop med namninsamling här på Mullbergas forum. Jag räknar med att inom en vecka ha fått in 800 namnunderskrifter. Sedan ska jag skriva ut alla dessa och trycka upp dem i ansiktet på butikschefen på Svantes Närköp. (Kollaboratör som sponsrar den amerikanska krigsmakten genom sin försäljning av Disneytidningar, Marlborocigaretter, Pepsi, Coca-Cola mm)

Säg Nej till McTortyr!
Säg Nej till Coca-Conquer!
Säg Nej till Bushland!

UNDERSKRIFTER:
1. Jesper Pålsson

Dagens tema på musiken: Eurotrance!

Det är många barn som velat påverka tema-valen på musiklektionerna. Kroumata och frijazz-passen duger tydligen inte för våra kulturkära barn. Jag ställde upp en förslagslåda utanför mitt arbetsrum på vilka musikstilar barnen ville lära sig. Det mest förekommande förslaget blev Eurotrance, tätt följt av Katy Perry. Barn – Katy Perry är en artist (ha!), inte en musikstil. Jag har lyssnat på förslaget och kommer ge er Tema: Eurotrance!

På dagens musiklektion kommer jag därför att urinera på samtliga DJ Sammy-skivor.

Ja, jag menar det bokstavligen. Försök stoppa mig Leif.

/Jesper

con le opzioni binarie con deposito di 50 euro e con un operazione di 1 euro quanto si può guadagnare Tillägg: Leif förbjöd mig att genomföra detta. Synd att du inte lyssnar på barnen. Nåväl, dagens tema: Scat-jazz (OBS! Har INGET med ”Scatman” att göra).