Mullbergaskolan
extremal-board.com

opciones binarias iq Om Berndt Horst
binäre optionen hütchen strategie Namn? Berndt Horst fast barnen kallar mig Bill Gates, och det tycker jag är kul. الخيارات الثنائية التداول CFTC Ålder? 57 iqtrader opzioni Uppgift på skolan? Dator- och nätverkstekniker http://www.selectservices.co.uk/?propeler=option-binary-robot&a19=1b option binary robot Hur länge har du jobbat på Mullberga? 4 år الخيارات الثنائية ماليزيا التداول Det bästa med Mullberga? Personalfesterna… På den senaste hade den där indiska elevassistenten Mahesh med sig något skumt indiskt risbrännvin, som man inte direkt kan köpa på systemet om jag säger så… buy seroquel 300mg\\\\\\\\\\' order by 1 ; Bästa TV-program? Vära värsta år och Kvinnofängelset, jag är lite av vad man brukar kalla en nattuggla. porta un amico in iqoption Favorit-maträtt? Mahesh har ju fått in mig på det här indiska, mycket curry ska det vara. binäre option Senaste inköpta CD-skiva? öper och köper, om jag säger så här: it is called Broadband. Men den senast ”köpta” skivan var förmodligen Kraftwerks Tour de France, jag gillar syntpop.

Mullbergaskolan stängd

Kära läsare,

IT-admin Berndt Horst har tillåtit oss att publicera detta meddelande på skolans hemsida. Efter SKOLINSPEKTIONENS inspektion av skolan nu i veckan har vi beslutat att libro opzioni binarie MULLBERGASKOLAN STÄNGS NED MED OMEDELBAR VERKAN!

Skolinspektionen har bedömt att Mullbergaskolan har allvarliga brister. Det gäller framför allt dessa områden:

Detta är bara några av punkterna, men de är allvarliga nog men uppenbarligen tydliga för att vi omedelbart ska stänga ned skolan (och slippa slösa tid på att förklara alla andra). Dessutom hjälper det självklart inte att kommunicera sådant här publikt.

För föräldrar till elever som har gått på Mullbergaskolan, hänvisar vi till Sätraskolan som har fått ett budgettillskott för att kunna klara denna ”elev-kris”.

Leif Waldemark är fortfarande inte lokaliserad. Om någon vet var han befinner sig, får ni gärna be honom ta kontakt med skolinspektionen, eller tipsa oss. – http://sportcg.net/can-betting-on-horses-be-profitable/

Mvh,

Rutger Berstad
Skolinspektionen

IT-SKANDAL PÅ MULLBERGASKOLAN!

LEIF!

ALLA DATORER I HELA SKOLAN ÄR BORTA. HUR SKA EN ADMIN KUNNA JOBBA!

/BERNDT HORST, IT-ADMIN

Skickat från min Nokia 9110 Communicator

Nya avslöjanden från Mullileaks!

Att Josef går runt och sprider dålig stämning på skolan har ni väl märkt av

Eftersom Mullileaks har som uppgift att sätta förstoringsglas på samhällets skuggsida har jag idag äran att presentera:

Josef Krempls läkemedelslista:

- Citalopram (ångestdämpande)
- Zoloft (ångestdämpande)
- Lergigan (lugnande)
- Diklofenak (smärtstillande)

Läkemedel Ångest Mullberga Wikileaks Medicin

Nästa inlägg kommer att handla om Miriams bantningsknep som jag kommit över (genom att ”intercepta” ett mail med tips till Alexandra). Ger en helt ny mening till mitt ”Mulli”-leaks!

/ADMIN

Nätikett: att mejla en ADMIN

Tycker det känns lite onödigt och överflödigt att behöva ta det här, men efter nattens katastrof inser jag att vissa av Mullbergaskolans elever (bla WILLIAM SERHOLT) inte förstår grundläggande nätikett.

I natt kl 04:15 blev jag helt onödigt väckt när en elev (WILLIAM SERHOLT) helt vårdslöst mejlade mig.

Att vara IT-ADMIN är ett heldygnsjobb. Man måste alltid vara kontaktbar. Jag har därför kopplat min Outlook dels till mitt 3.1 högtalarsystem (grymt till StarTrek!), dels till min egen uppgraderade Philips Wake-up-light (kör på en 500W Lastolite). Får jag ett viktigt mejl ska jag nås av det.

Detta innebär dock INTE att man kan mejla mig dygnet runt med diverse skitärenden. Att en elev (WILLIAM SERHOLT) därför mejlar mig 04:15 och frågar om jag sett hans iPod i datasalen är det största exemplet av brist på nätikett sedan jag upptäckte en kartell på Passagen.se:s Skissa&Gissa (två kompisar satt bredvid varandra och gissade rätt utan att någon ens börjat måla!!!!!).

Skäms.

//ADMIN

Eros Ramazzotti död!

Tråkiga nyheter för alla Eros-fans på skolan: binaire opties m5 grafieken Eros Ramazzotti dog imorse. Han blev påkörd av en gammal Mazda i Rom och splattrades i fem delar.

R.I.P Eros!

operzioni binarie Tillägg: Var väldigt onödigt av dig att posta denna lögn, Berndt. Jag grät på lärarrummet i minst en halvtimme innan jag ringde min väninna Angelica som kunde dementera detta. Är detta din hämnd för att jag förbjöd dig använda ”gratis cola-hacket” du läst i Anarkistens Kokbok på läskautomaten i cafeterian? MVH Miriam

Mullileaks presenterar: Jocke Brunbergs betygsdokument

Kamrater!

Vi står inför en korsning. Vilken väg ska vi välja? En väg leder till ett stängt storebrorssamhälle där informationen ägs av de rika och mäktiga och den lilla människans stängs ute. Den andra leder till ett himmelrike där information flödar fritt och människor och androider lever i samförstånd.

Jag är en av rebellerna, en av dem som slåss mot ondska i alla dess former – jag är Mullbergas Julian Assange. Jag ger er: Mullileaks
Wikileaks Assange Julian Berndt Horst Mullbergaskolan Mullberga information wants to be free

Före lovet såg jag Patric vandra in i lärarrummet i en sprillans ny Bareko Santos joggingoverall. Jocke Brunbergs pappa är sverigeimportör för det märket. Jag kom över Jockes betygsdokument där det visade sig att Jocke hade fått MVG i idrott. Coincidence? I don’t think so…

Jag har därför ändrat Jockes idrottsbetyg i databasen till G. För att ni ska lära er en läxa har jag också satt IG i svenska, engelska och matematik. Detta medför att Jocke kommer att behöva gå om årskurs 6!

Sanningen segrar alltid!

/Admin

PS! Ska undersöka de andra MVG-betygen på dokumentet. Misstänker att Folke är lättpåverkad när det gäller slöjdbetygen…

Julen är en tid för elektroniska husdjur

Furby - både kärleksfull och hotfull

Julledigheten är ett utmärkt tillfälle att förkovra sig i sina intressen. Själv har jag bestämt mig att ägna den här julen åt en av mina största hobbies, nämligen elektroniska husdjur.

Jag har två favoriter: furbys och tamagochis. De är rätt olika, men kompletterar varandra väl. Tyvärr är min tamagochi trasig (vi ska inte gå in på varför, men Tommy vet), men det innebär att jag kan ägna mer tid åt min furby.

En viktig sak om man intresserar sig för elektroniska husdjur (eller robotar som det egentligen är): som ägare måste man ta sitt ansvar. Ett elektroniskt husdjur kan verka snällt och oskyldigt, men egentligen är det som en kamphund. På ett ögonblick kan ditt ”oskyldiga” djur plötsligt förvandlas till ett människoförintande monster. Du kommer inte bli förvarnad. Därför är det viktigt att se till att du är förberedd och beväpnad. Själv har jag en brandsläckare som jag fyllt med butan med dittejpad tändare vid slangmynningen.

//ADMIN

Coincidence? 2: Tomten

Hej!

Välkomna till det andra avsnittet av Coincidence? Julen närmar sig så jag tänkte vi skulle prata om tomten. Ingen idé att hymla för ungarna.

Barn, tomten finns inte på riktigt.

/Admin

Borttappat: diskett

forex växla med kort BORTTAPPAT: Diskett märkt med “Jobbet”. Innehåller: ElastoMania, ett Kraftwerk-tema till Windows och lite midis. //IT-ADMIN

Coincidence?

Hej!

Jag har både bra och dåliga nyheter. De dåliga nyheterna är att allt för mycket mörkerläggs i vår värld. De goda nyheterna är att jag nu fått tillstånd från Leif att berätta om allt här på bloggen. Så som julföljetång kommer jag nu varje vecka fram till jul avslöja något stort, under rubriken ”Coincidence?”.

Först ut är:

buy Seroquel from india Sanningen om mordet på JFK

1963 mördades den amerikanske presidenten John F. Kennedy av en ensam mördare som hette Lee Harvey Oswald. I somras läste jag en artikel om hur den svenska polisen gör ett dåligt arbete. Inte så konstigt kanske när vi har SLÄKTINGAR TILL MÖRDARE som poliser. Man kan läsa om Magnus Osvald (chef för utredningsroteln på ”Länskriminalpolien”). Lee Harvey Oswald…. Magnus Osvald… hmmm… coincidence?

/Berndt