Brevväxling med Claes

opzioni binarie analisi tecnica Claes, även kallad ”Snor-Clarre” av barnen på skolan, är förmodligen en av Mullbergas mest populära elevassistenter genom tiderna. Claes jobbade på skolan i två år och var kanske mest uppskattad för att han oavsett vad alltid ställde upp för barnen. Det var Claes som hjälpte till att förstärka fjädrarna i Soft Air Guns så skotten sved som brännvin när man blev träffad, det var Claes som visade hur simpla petflaskor lätt kunde förvandlas till fullt fungerande vattenpipor. Claes var helt enkelt mycket omtyckt, av elever såväl som personal. Mahesh har mycket att leva upp till, och trots Mahesh glada humör och goda kämpaanda kan vi dock konstatera att han har en lång bit kvar innan han är uppe på ”Snor-Clarres” nivå.

binaire opties afm Claes ville dock se mer av världen och slutade därför nyligen på Mullberga för att kunna genomföra sin efterlängtade jorden-runt-resa.

grafici forex free Strax innan Claes gav sig iväg anordnade hela skolan en Claes-dag. En dag då vi sålde pysselföremål och bullar för att samla in pengar till Claes resa. Tack vare våra gemensamma ansträngningar lyckades Claes få in de sista slantarna som saknades till hans resa. Tack vare oss kunde han äntligen få åka iväg och se världen! Vi har ständigt dig i våra tankar Claes! Hoppas du också tänker på oss ibland!

Tastylia Supplier Mullberga håller kontakten med sin globetrotter, och här på hemsidan kan alla ta del av de rapporter vi får från Claes och hans äventyr. Claes jobbade på skolan i två år och var kanske mest uppskattad för sina kreativa lekar med barnen på rasterna. Ville barnen leka colombianska knarksmugglare var det Claes som skaffade fram mjöl och zipbags, ville barnen leka Göteborgskravallerna var det Claes som fixade fram gråfärgade skumbitar som gatstenar och svarta papprör som batonger.

serià  à  à  à  à  à  à  à ¶se broker fà  à  à  à  à  à  à  à ¼r binà  à  à  à  à  à  à  à ¤re optionen Hej Claes!
Var du nu är så hoppas vi alla här på Mullberga att du har det bra. Vi undrar vad du har för dig. Solar och badar? Är på elefantsafari? Det skulle vara kul om du hörde av dig… Här på Mullberga är inte allt som vanligt. Vi har fått en ny elevassistent som heter Mahesh och är från Indien (misstänker vi). Dessutom väntar snart spännande tider för Mullberga – vi ska bli tillgängliga på Internet!

Inderal till salu på nätet //Leif med personal och elever

hdfc netbanking prepaid forex card Claes!
Det har gått mer än en månad sedan vi mejlade dig. Varför hör du inte av dig? Har något hänt? Vi oroar oss för dig. Även om du har fullt upp var du nu befinner dig så kan du väl bara skicka några rader. Det kanske är svårt att få tag på en dator och Internet, men Bernt Horst hade läst i någon datatidning att i Thailand är Internetcaféer lika vanliga som prostituerade barn. Du kan väl mejla oss snart?

iq option review PS. Det var väl Thailand du skulle till?

tutto sulle opzioni binarie senza rischi Halloj Mullberga!! This is Saigon calling!!

binaire opties kopen Med mig är allt cool lugnt! Jag har varit lite upptagen. Nu är jag i Saigon i Thailand. Allt är pissbilligt, och undrar barnen så hälsa dom att jag köpt flera feta butterflyknivar. Imorgon kanske jag ska ut i djungeln och slakta någon apa.
//Snor-clarre

Hej Clarre!
Kul att höra av dig! Barnen och Sigvard undrar vilken sorts apa du ska slakta?

Tastylia Supplier //Leif
PS. Saigon ligger väl inte i Thailand utan i Vietnam?

Tjenixen Leif med kompanjoner!
Saigon, Bangkok, Motala, different but same same! Smutsigt, undernärda människor som skriker och är påtända dygnet runt. Det är jobbigt ska ni veta.

Köp Atarax 10 mg visum //Snor-Clarre