Mullbergaskolan
extremal-board.com

Öppen inbjudan till Jan Björklund

quali sono le migliore societÃÂÂ di opzioni binarie Käre Jan,

binární opce minimální vklad jag håller inte med dig eller ditt partis (förvirrade) politiska ståndpunkter. Men i ett ämne vet jag att du och jag delar samma vision, samma kamp och framförallt samma glöd.
Nämligen utbildningsfrågor.
Precis som du tycker jag att ”flumskolan” har pågått för länge. Precis som du tycker jag att ställa krav är att bry sig. Precis som du tycker jag att barn är djur.

binaire opties mt4 Nu när Almedalsveckan pågår vet jag att du är på Gotland. Som av en slump är även jag och min skola det. Som inspiration till din fortsätta kamp vill jag bjuda in dig till det koncentrationsläger som jag har låtit sätta upp här på ön. Om Sveriges samtliga elever tvingades ut till liknande läger vet jag att koncentrationssvårigheter snart vore ett minne blott.

iscrizione iq option Jan – tillsammans kan du och jag fortsätta förbättra Sveriges framtid.

come fare soldi con il trading online Väl mött,
Leif Waldemark, rektor och framtidsingenjör

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!