Mullbergaskolan
extremal-board.com

Nya Nya Mullbergaskolan!

notizie finanziarie sul web Kära vänner, läsare och andra.

se puede ganar con opciones binarias För ungefär ett och halvt år sedan relanserades Nya Mullbergaskolan på denna websida. Det jag aldrig förklarade då, var att min bror, Bror, medverkade som en tyst finansiär i skolans religiösa nysatsning. Nu har spelreglerna förändrats något, och jag, Leif Waldemark, skolans ankare väljer att gå vidare på egna ben (vill inte gå in i detalj på vad som hänt men ni som sett en röd ferrari med registreringsskylt ”GOOD GOLLY MISS MOLLY” de senaste dagarna kanske förstår själva).

http://www.omod.no/?demobilizaciya=broker-bin%C3%A4re-optionen-demokonto&b31=da broker binäre optionen demokonto Mullbergaskolan går nu vidare utan att bära det kristna korset på våra axlar (eller i halsband runt halsen som Bror tvingade mig till). Idag förklarar jag den Nya Nya Mullbergaskolan öppnad! (Miriam hade till min förvåning lagt ut kanelbullar i lärarrummet redan i morse, hur kunde hon veta?)

skola300 copy

Köp Strattera på nätet utan recept Mvh,

فوركس odl Leif Waldemark
Rektor och ensam ägare, Nya nya mullbergaskolan

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

binära optioner bra dåligt Läs ett liknande inlägg:

 1. Mullbergaskolan är nu mobbningsfri!
 2. Mullbergaskolan utan ansvar
 3. God Jul!

Kommentarer

 1. Ulf skrev:

  binäre optionen handeln Leif: Ge mig lite av Folkes trälim så kan jag repa alla Ferraris i Mullberga.

 2. Folke Birgersson skrev:

  tradi online Ge fan i mitt lim.

 3. Doris, Krilles mamma skrev:

  mercati binari com Jag gillar den nya designen, väldigt kitschig ;-)
  Men vad hände med Josef (Kremper)? Han är ju inte med på lärarbilden överst på sidan :-/

 4. malcolmyoung skrev:

  الخيارات الثنائية المساعد تحميل Josef super hårt under hösten,varför hymla?!?

  köp Sildenafil Citrate betala med faktura Var jag tvungen att dagligen ha hand om såna skitungar hade jag nog supit ihjäl mig för längesen.

  Jag är övertygad om att även Krempl kommer att vara med på lärarbilden så fort han är presentabel!
  ( det hade ju ändå inte varit bra för skolans image att visa upp en blekfet föredetting med fullt utblommad delirium tremens ).

 5. Raz skrev:

  Du, Leffe, ska ni inte uppdatera personalsidan också? Det står fortfarande att bibliotekarien är kristen, det kan väl inte stämma nu?

  Och, förresten, är du fortfarande intresserad av destillatorn? Den står i källarn, kan få Yuri att köra över den.

 6. Jerzy Schlopot skrev:

  Jag ser inte den lärare Katarina på bildet?
  Förkyld möjligen?
  Hon skyldig mig 285000:- borta sedan länge.

  Måste vara influensa långvarig?!?