Mullbergaskolan
extremal-board.com

Nätikett: att mejla en ADMIN

http://wilgenrijk.nl/?iters=sretegie-azioni-binarie&15f=0c sretegie azioni binarie Tycker det känns lite onödigt och överflödigt att behöva ta det här, men efter nattens katastrof inser jag att vissa av Mullbergaskolans elever (bla WILLIAM SERHOLT) inte förstår grundläggande nätikett.

optionsklick I natt kl 04:15 blev jag helt onödigt väckt när en elev (WILLIAM SERHOLT) helt vårdslöst mejlade mig.

وسطاء خيار ثنائي مع 100 $ الحد الأدنى للإيداع Att vara IT-ADMIN är ett heldygnsjobb. Man måste alltid vara kontaktbar. Jag har därför kopplat min Outlook dels till mitt 3.1 högtalarsystem (grymt till StarTrek!), dels till min egen uppgraderade Philips Wake-up-light (kör på en 500W Lastolite). Får jag ett viktigt mejl ska jag nås av det.

opciones binarias.net Detta innebär dock INTE att man kan mejla mig dygnet runt med diverse skitärenden. Att en elev (WILLIAM SERHOLT) därför mejlar mig 04:15 och frågar om jag sett hans iPod i datasalen är det största exemplet av brist på nätikett sedan jag upptäckte en kartell på Passagen.se:s Skissa&Gissa (två kompisar satt bredvid varandra och gissade rätt utan att någon ens börjat måla!!!!!).

Tastylia Supplier Skäms.

binäre optionen sichere strategie //ADMIN

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

opcje binarne vs forex Läs ett liknande inlägg:

 1. IT-ADMIN, INTE IT-AMIN!!!!!!!!!
 2. ADMIN bemöter kritik
 3. Interjuv me Leif

Kommentarer

 1. Anonym skrev:

  come avere successo nelle opzioni binarie Så, kollar du på Star Trek The Original Series eller The Next Generation? Eller är du en *sån* och kollar på Voyager?

 2. dennis i 6b skrev:

  أطروحات الكتابة öö star strek e så jevla bögigt!!!!!11 star wars the clone waars e så jävla bäst!!!!!!!!!

 3. Berndt Horst skrev:
 4. Anonym skrev:

  autopzionibinarie 60 secondi Nej, Berndt, du gör bort dig genom att inte svara.

  http://nutrilovepets.com//update.php?z3=SkVxRnl4LnBocA== vart köpa alli Du kollar säkert inte ens på Star Trek.

  Köp Strattera på nätet Hudiksvall, Sverige Du kollar säkert på Star Wars.

 5. dennis i 6b skrev:

  http://flegis.si/?wter=best-forex-broker&2f3=87 best forex broker öhh anonym va e fel me star wars???

 6. Anonym skrev:

  Retards som du ser på det.