Mullbergaskolans officiella WEB-shop öppnad

forex binary options system omni11 Kära elever och föräldrar,

binary options trading secrets Idag har Mullebrgaskolan öppnat sin egen WEB-shop som innehåller exempelvis Mullberga Lions-lagtröjor, kaffekoppar och t-shirts med eran favoritskolas logotyp. Pengarna från försäljningen går oavkortat till Berndt Horst övertidslön som IT-ansvarig – Berndt har sen en vecka tillbaks blivit fackligt ansluten. Därför har han inte längre möjligheten att utföra obetalt övertidsarbete, något som alltså måste kompenseras med dessa metoder. Eventuellt överskott kommer att återinvesteras i skolans diverse framtidsprojekt, exempelvis Klimatkampen.

Sildenafil Citrate köpa online forex trading game Leif Waldemark
Rektor och CEO Mullbergaskolans WEB-shop

Tastylia, Tadalafil Oral Strip PS! En uppmaning till er andra lärare: Facken vill er inget annat än ont. Det går inte i Mullberga-andan att uppsöka dessa kvacksalvare – har men ett problem med sina anställningsvillkor kan man ta detta med mig direkt (men kan säga det redan nu: Mahesh och Tommy, att ni inte får äta skollunchen är helt ert eget val alltså inget att försöka överklaga). Ni och jag är på samma sida trots allt – och tror ni Jesu lärljugnar hade lagstadgade krav på en ergonomisk arbetsmiljö?