Medlemskap i matteklubben “Mull-tiplicerat!”

Från och med idag kommer vi införa medlemsavgift för Mullbergaskolans Matteklubb “Mull-tiplicerat!”. Anledningen är att denna kurs och syftar till att ge en god ekonomisk basförståelse. Dessutom har Dregens livs systematiskt skickat sina kassörer på intensivkurser, vilket Alexandra inte märkt. Frågorna har därför mest kretsat kring Debet och Kredit och de räkne-exempel som presenterats mest inefattat vägande av frukt och grönt.

Så: 300 kr/år per person. Kan även betalas i veckosponsring av vetekringlor (Pågens) till lärarrummet.

Miriam

Läs ett liknande inlägg:

1. Von Triers Anti-Christ – en allegori över Mullberga?
  2. Interjuv me Leif