Mullbergaskolan
extremal-board.com

Medarbetarsamtal: Patric Zweibel

opções binárias petróleo En del har klagat på att jag inte haft utvecklingssamtal med alla lärare. Jag vill poängtera att jag, med den tidsbrist jag ändå har som rektor, prioriterar de som har störst behov av just ”utveckling”. Med andra ord, de som det går sämst för (läs Jesper, rek. anm.). Denna vecka ska jag dock också beta av ett antal. Först ut är Patric Zweibel. Det blev ett intressant och givande samtal mellan två, i mina ögon, stora ledare.

http://agrupjrosa.net/?chort=bijn%C3%A4re-optionen-ab-10 bijnäre optionen ab 10 Vad är dina starka sidor?
Leifs kommentar: Leda Mullberga Lions, vinna medaljer, hålla idrottslektioner.
Patric: Muskelbygge, ledarskap och framgång!

voordelen binaire opties opzioni binarie commenti Och dina svaga sidor?
Leifs kommentar: Inga som jag kunnat se.
Patric: Svensk lagstiftning.

binary options uk trading yahoo answers opzioni binarie strategia bande di bollinger Vad gör du om fem år?
Leifs kommentar: Förhoppningsvis kvar som idrottslärare här på Mullberga.
Patric: Ingen vet.

http://tukani.cz/?pimono=opciones-binarias-trading&8dc=40 opciones binarias trading http://synergydance.co.uk/events/private-tuition-2018-03-11 buy generic Crestor Vad tycker du att jag som chef kan göra bättre?
Leifs kommentar: gör redan mitt bästa. Fortsätta som jag gör.
Patric: Mer resurser och friare regler gällande idrottstimmarna. Ingen har någonsin vunnit OS-guld genom att ha varit tvingad att träna ”dans & rörelse”.
trading bonus gratuito
Om du vore en frukt – vilken skulle du då vara?
Leifs kommentar: En stark chili.
Patric: Något oätligt.

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!

الخيارات الثنائية التداول ياهو أجوبة Läs ett liknande inlägg:

  1. Medarbetarsamtal: Vivianne Fjäll
  2. Medarbetarsamtal: Folke Birgersson
  3. Uppföljning Medarbetarsamtal: Jesper Pålsson