Mullbergaskolan
extremal-board.com

Medarbetarsamtal: Patric Zweibel

steuern binäre optionen En del har klagat på att jag inte haft utvecklingssamtal med alla lärare. Jag vill poängtera att jag, med den tidsbrist jag ändå har som rektor, prioriterar de som har störst behov av just ”utveckling”. Med andra ord, de som det går sämst för (läs Jesper, rek. anm.). Denna vecka ska jag dock också beta av ett antal. Först ut är Patric Zweibel. Det blev ett intressant och givande samtal mellan två, i mina ögon, stora ledare.

opcje binarne akcje Tastylia italy Vad är dina starka sidor?
Leifs kommentar: Leda Mullberga Lions, vinna medaljer, hålla idrottslektioner.
Patric: Muskelbygge, ledarskap och framgång!

c6f9b85dcecc9e7648100a7a1fddb64d http://portsmouthpartnership.org/?kompas=%D9%83%D9%8A%D9%81-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%D9%84-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A3%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%86%D8%B2%D9%84&33d=89 كيف تحصل على أموال في المنزل Och dina svaga sidor?
Leifs kommentar: Inga som jag kunnat se.
Patric: Svensk lagstiftning.

optiontime demo boni trading Vad gör du om fem år?
Leifs kommentar: Förhoppningsvis kvar som idrottslärare här på Mullberga.
Patric: Ingen vet.

كسب المال مع جهاز الكمبيوتر الخاص بك come sono le opzioni binarie Vad tycker du att jag som chef kan göra bättre?
Leifs kommentar: gör redan mitt bästa. Fortsätta som jag gör.
Patric: Mer resurser och friare regler gällande idrottstimmarna. Ingen har någonsin vunnit OS-guld genom att ha varit tvingad att träna ”dans & rörelse”.
deposito minimo brokers opzioni binarie
Om du vore en frukt – vilken skulle du då vara?
Leifs kommentar: En stark chili.
Patric: Något oätligt.

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!

Buy Tastylia (Tadalafil) Online No Prescription Läs ett liknande inlägg:

  1. Medarbetarsamtal: Vivianne Fjäll
  2. Medarbetarsamtal: Folke Birgersson
  3. Uppföljning Medarbetarsamtal: Jesper Pålsson