Lite Visby-bilder

Gotlandsresans höjdpunkt har helt klart varit våra besök i Visby. Här finns lite bilder från gårddagens (Leif-fria) besök:

utanfor

Utsikt utanför muren. När Leif hade kommando kom inte vissa elever längre än såhär - "Att se omvärlden är inte något man får, utan något man förtjänar" var hans princip. Jag är mer godhjärtad - bara Anna (som inte åt upp sin grillkorv igår) fick stanna utanför.

utsikt

Utsikt inne i Visby. Lite liknande arkitektur som Mullberga Torg.

avsats

Avsatsen ovanstående foto togs ifrån. Förra veckan stod Leif här i två timmar och "tänkte över livet" medan han andades djupt.

klotter

Tyvärr har Visby också drabbats av en destruktiv våg av klotter, likt Mullberga torg där "tag-en" (heter så enligt Ossian) ATL står överallt.

banken

Parkbänk där gotlänningarna Forslund, Bond-Georg och Steinarn satt och tog igen sig med varsin öl. De tog hand om Anna medan hon var utanför. Trevliga män, förstod dock inte ett ord av vad de sa.

Läs ett liknande inlägg:

1. Klassresan: Hur vi bor