Mullbergaskolan
extremal-board.com

Klassresan til Gotland, Dag 1

qualcuno sà dirmi se le opzioni binarie sono una fregatura Så bar det iväg! 5B och jag (Miriam), Mahesh och Leif har begett oss till den vakra ön gotland för några veckors klassresa och s.k. ”koncentrationsläger” – Klass 5B har upplevts som stökiga och utom kontroll, mycket på grund av Ossians uppviglande. Lägret syftar till att öka deras koncentrationsförmåga och fokus på skolan istället för att t.ex. ”spela kotte” och vika ”stridsarplan” av papper under lektionstid.

خيار ثنائي breakthrough.ex4 تحميل Med på resan finns också ”några föräldrar” från klassen ifråga. Leif har dock förbudit mig, Mahesh samt barnen att kommunicera med dem, då de inte var del av hans ursprungliga tanke med lägret. Leif har dålig erfarenhet av föräldrainnblandning, främst på grund av fallet Lennart Quist. Vid 1999 års läger på Thunderstorm Survival Camp i Falun skjutsade han hem sin skadade dotter efter en ”repgunge”-incident, varpå stämningen försämrades avsevärt (”eftersom ingen använde den, överlät vi klätterväggen vi hyrt till några fulla mäklare på sommarkonferens” som Leif kommenterade).

köpa färsk ginseng Nu är vi hursomhelst framme i vårt sommarläger vid Vibble, strax utanför Visby.  Platsen valdes då barnen kan höra tjoet och skrattet från Kneippbyn, vilket Leif menar kan bli en perfekt morot och piska för barnens hårda kamp.

binary options app 810 Bilder, berättelser och upplevlser kommer alla at kunna läsas på bloggen – Leif ”lånade” IT-Berndts ThinkPad med bärbart bredband för att jag ska kunna uppdatera bloggen med rapporter från detta äventyr! (OBS! Regler för ThinkPad:en: Får endast användas av mig och Leif – de andra får ej ha kommunikation med omvärlden p.g.a. risk för ”hemsjukan”. Detta gäller alltså Mahesh, föräldrar och elever.).

Tastylia (Tadalafil) Buy 20 MG Trevlig sommarläsning från Miriam och Klass 5B!

trading system gratuito valute Viagra billigt online Uppdatering: Har tagit bort namn på föräldrarna. Leif menar att de inte ens är värda att omnämnas.

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online Läs ett liknande inlägg:

 1. Klassresa till Gotland
 2. Packlista för klassresan
 3. Fickpengar till klassresan?

Kommentarer

 1. Berit skrev:

  handeln mit binären optionen Täcker försäkringen klassresan? Eller är det fårs-man-gör?

Trackbacks

 1. binäre optionen mt4 [...] jag och min skola det. Som inspiration till din fortsätta kamp vill jag bjuda in dig till det koncentrationsläger som jag har låtit sätta upp här på ön. Om Sveriges samtliga elever tvingades ut till liknande [...]