Julföreställningen inställd

tecniche opzioni binarie60 secondi Tråkiga nyheter. Då jag själv har fullt upp att förbereda för vårterminens utvecklingssamtal med såväl lärare som elever, tänkte jag lägga ut ansvaret för årets julföreställning på någon av mina kollegor. I förslagslådan som jag la i lärarrummet i veckan inkom dock endast två förslag på underhållning:

premarin tablets for sale ”I skuggan av Hanukkah – en palestinsk tragedi”
- Enmansföreställning om orättvisa, av och med Jesper Pålsson

wetgeving binaire opties ”Granen – ett underskattat materialval”
- Byggföreläsning med Folke Birgersson

best place to buy cytotec in Norfolk Virginia Då jag inte tror att någon av dessa föreställningar kommer att vara annat än skräp, ser jag ingen annan lösning än att ställa in evenemanget. Tråkigt, hade pratat lite löst med Mullberga Lokal-TV om att web-sända det hela, nu kommer de tydligen att rikta all sin energi på att få rättigheterna till Mullbergatorgets Julmarknadsbingo.

tjäna på forex Leif Waldemark
Rektor och nedstämd julfirare, Mullbergaskolan