Mullbergaskolan
extremal-board.com

Julen är en tid för elektroniska husdjur

operazioni binarie di trader Furby - både kärleksfull och hotfull

skatta binära optioner Julledigheten är ett utmärkt tillfälle att förkovra sig i sina intressen. Själv har jag bestämt mig att ägna den här julen åt en av mina största hobbies, nämligen elektroniska husdjur.

web trading ch Jag har två favoriter: furbys och tamagochis. De är rätt olika, men kompletterar varandra väl. Tyvärr är min tamagochi trasig (vi ska inte gå in på varför, men Tommy vet), men det innebär att jag kan ägna mer tid åt min furby.

miglior broker opzioni binarie forum En viktig sak om man intresserar sig för elektroniska husdjur (eller robotar som det egentligen är): som ägare måste man ta sitt ansvar. Ett elektroniskt husdjur kan verka snällt och oskyldigt, men egentligen är det som en kamphund. På ett ögonblick kan ditt ”oskyldiga” djur plötsligt förvandlas till ett människoförintande monster. Du kommer inte bli förvarnad. Därför är det viktigt att se till att du är förberedd och beväpnad. Själv har jag en brandsläckare som jag fyllt med butan med dittejpad tändare vid slangmynningen.

strategie opzioni binari //ADMIN

Dela med dig:
  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Google
  • Maila artikeln!

köpa Viagra flashback 2015 Läs ett liknande inlägg:

  1. Framtidsspaning: Robotdjur som husdjur

Kommentarer

  1. Jasmine 4a skrev:

    الخيارات الثنائية البرمجيات وسيط min pappa har ett hus djur i datan som heter vov tror ja. pappa säger att han inte har tid för mig för han moste ta hand om vov ibland