Jacob ”Hård”, du är utmanad!

24option erfahrung Öppet brev till Jacob Hård:

handla binära optioner 330 Jacob. Jag trodde att vi var vänner. Jag publicerade tidigare ett brev från dig där du proklamerade ditt stöd för mig och mina uppfostringsmetoder (lärometoder enligt kursplanen). Jag upplevde att vi hade samma värderingar och att vi hade ett långt, friskt och sportigt liv framför oss tillsammans.

opcje binarne eztrader Nu har jag hört att du har stuckit en dolk i min rygg. Du har uttryckt ditt stöd för Kirsten Bauer på Sätraskolan och hans idé om att ”alla ska få vara med”, och samtidigt påstått att det brev jag publicerat var ”fake”. Det är inte värdigt dig. Jag trodde inte du vände kappan efter vinden på det sättet. Men jag hade tydligen fel.

binaire opties radar När jag talar med mina elever för att uppmärksamma dem på det absurda i detta säger de ”han kan massa om sport”. Jacob… du kan knappast mer än mig! Jag har läst på och förstått att du är uppvuxen i en av Stockholms villaförorter. Om barnvagnskörande och tedrickande är en sport, kanske du har en chans. Annars föreslår jag dig att du utmanar mig i vilken sport som helst (gärna en kamp till döden) så ska vi minsann se att du inte är så ”Hård” som ditt artistnamn skryter om. Nej, du är på sin höjd Stockholmstuff, och det står knappast emot tysk pansar!

iforex /Patric Zweibel

forex binario demo Läs ett liknande inlägg:

1. Pressmeddelande: Zweibel stöds av Hård
  2. [MBL]BrOwN-wULF – du är utmanad!