Jacob ”Hård”, du är utmanad!

cosÓѓÒѓÓ‚Ã’  sono i trading di operazioni binarie Öppet brev till Jacob Hård:

le opzioni binarie sono una truffa Jacob. Jag trodde att vi var vänner. Jag publicerade tidigare ett brev från dig där du proklamerade ditt stöd för mig och mina uppfostringsmetoder (lärometoder enligt kursplanen). Jag upplevde att vi hade samma värderingar och att vi hade ett långt, friskt och sportigt liv framför oss tillsammans.

trend e opzioni binarie Nu har jag hört att du har stuckit en dolk i min rygg. Du har uttryckt ditt stöd för Kirsten Bauer på Sätraskolan och hans idé om att ”alla ska få vara med”, och samtidigt påstått att det brev jag publicerat var ”fake”. Det är inte värdigt dig. Jag trodde inte du vände kappan efter vinden på det sättet. Men jag hade tydligen fel.

binär optionen plattformen När jag talar med mina elever för att uppmärksamma dem på det absurda i detta säger de ”han kan massa om sport”. Jacob… du kan knappast mer än mig! Jag har läst på och förstått att du är uppvuxen i en av Stockholms villaförorter. Om barnvagnskörande och tedrickande är en sport, kanske du har en chans. Annars föreslår jag dig att du utmanar mig i vilken sport som helst (gärna en kamp till döden) så ska vi minsann se att du inte är så ”Hård” som ditt artistnamn skryter om. Nej, du är på sin höjd Stockholmstuff, och det står knappast emot tysk pansar!

demotrade poweroption eu /Patric Zweibel

http://moragbrand.com/?ljap=lavoro-binario-opzione-di-trading&98a=f2 lavoro binario opzione di trading Läs ett liknande inlägg:

1. Pressmeddelande: Zweibel stöds av Hård
  2. [MBL]BrOwN-wULF – du är utmanad!