Ipad siktad på Mullbergaskolan!

opcje binarne a prawo Igår skymtades en ”Apple Ipad” på Mullbergaskolans parkering. Efter att avslutat dagens säkerhetsfix (någon hade flyttat om tangenterna på biblioteksdatorn) kl 15:22 gick jag ut på skolgården för att hämta lite frisk luft innan jag startade kvällens ElastoMania-pass. Ca 50 meter bort såg jag något fruktansvärt: i en svart Volvo XC90 satt Vilgot Gotwills pappa Johan Gotwill och väntade på att hämta sin son. I handen höll han en Ipad.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-264730.html anyoption com

ikili opsiyon firmalari Som alla vet är ipad ett steg i Apples riktning att passivisera mänskligheten och förslava oss i en värld styrd av mördarrobotar, vilket visionären James Cameron förutspådde i sin Terminator-filmserie (3an är bäst). Steve Jobs är i själva verket en ”T-1000″ skickad från framtiden – bevisen är otaliga, t.ex. Apple produkten ”Time Machine” och programmet Terminal (nästan Terminator).

buy tastylia oral strips online without prescription Konfrontation löser sällan problem, så jag valde istället att återgå till mitt och Tommys gemensamma kontor, VakmästerIT, för att fundera ut en lösning. Jag har tidigare försökt öppna elevernas och lärarnas ögon inför faran med Apple/SkyNet, men dessa IT-lektioner har oftast fått avslutas efter att eleverna istället valt att spela DoodleJump på sina iphones. När information inte räcker, får man vända sig till mer extrema åtgärder. Jag har därför tagit reda på Johan Gotwills email-adress (det var lätt – hans företag Listig PR låg i Leifs Outlook’97). Under resten av veckan kommer jag manuellt skicka tusentals email till honom med en bild av hans ikon Steve Jobs.

conto demo trading binario Målet är att han ska använda denna bild som bakgrundsbild och därmed avskräckas sitt användande och dyrkande av Steve Jobs.: via ett sublimt meddelande i en ruta syns nämligen Tony Olsson. Således kommer hans hjärna programmeras om och koppla Apple till de negativa värden som företaget verkligen står för. Lyckas experimentet kommer jag att byta ”wallpapret” på  skolans rosa Imac i cafeterian till samma bild.

tassazione opzioni binarie 2017 /NIMDATI

opciones binarias consejos binary option daily forum Förtydligande: Apple/Steve Jobs hade så vitt jag vet inget med Malexander att göra.