Info om dagens polisrazzia

Hej!

För att varken föräldrar eller elever ska bli oroliga p.g.a. dagens händelser vill jag bara förtydliga varför Sigvard fördes bort iförd handbojor, av uniformerad polis. De hade nämligen fått ett anonymt tips om att Sigvard fabrikerade droger på sitt kontor. När en elev varit inne på hans kontor för att låna flörtkulor hade denne sett påsar med texter som “Kul ört!” och “Snö vit!” och anat oråd. Det hela är dock ett enkelt missförstånd. Som ni vet så tvättar Sigvard på skolan. Han gör även sina egna tvättmedel. Att påsarna haft dessa förvirrande rubriker beror enkom på Sigvards nyvunna särskrivningsbeteende (tycks ha startat i och med att Alexandra började på skolan). Varför han också var tvungen att ha utropstecken efter förbryllar mig också.

Kul ört knark droger lärare tvättmedel polis razzia

Så här ska de se ut Sigvard!

Sigvard kommer tydligen att sitta i förhör resten av eftermiddagen så femmornas kemi är inställd. Leif vill också att den elev som pratade med polisen träder fram, “det enda som är värre än kriminella, är tjallare” hälsar han.

MVH,

Miriam