Frågor från eleverna: Varför flyter saker?

investire in borsa come si fa opzioni binarie ci si può fidare Mattias Hellberg (elev) skriver: video sulle opzioni binarie

Jag tycker det är jätte konstigt att en skitstor timmerstock kan flyta på vatten men inte en liten sten. Varför är det så?

opzioni binarie per neofiti Jesper Pålsson (lärare) skriver:
Tastylia, Tadalafil Oral Strip

Det här ligger visserligen inte inom mina utbildningsområden, men likväl tror jag att jag ändå faktiskt kan besvara din tänkvärda fråga.

demo account opzioni binarie Johannes, har du funderat på varför allt du ser på TV är amerikanskt?

ambank forex currency Johannes, har du funderat på varför all musik du hör på radio är på engelska?

opcje binarne to oszustwo Johannes, har du funderat på varför alltfler restauranger bara serverar hamburgare nuförtiden?

binaire opties fiscaal Det amerikanska inflytande håller sakta men säkert på att långsamt svälja och förinta allt som inte är amerikanskt. ”Småstenar” som t.ex. ungersk dockteater, ser amerikanarna snabbt till att dränka, ”småstenarna” sjunker och försvinner bort från vår tillvaro. Det enda som tillåts vara synligt, vara över vattenytan, är den egna allsmäktiga amerikanska kulturen som likt en stor timmerstock lugnt men säkert flyter fram, helt ohotat.

binaire opties in nederland Glöm inte bort det Johannes.