Förbud mot brandsläckare

Idag blev det ingen träslöjd för 3 A. Orsaken var tråkigast tänkbara:

I kapprummet utanför slöjdsalen hade någon eller några slitit loss brandsläckaren och sprutat ut hela innehållet över golvet. Det var skum på golvet, på väggarna, och till och med i taket hängde det ner som stalagtiter. Enligt Tommy såg det ut som ett så kallat ”Foam party” (skumparty) som han och hans vän Dicken hade besökt på Cypern i början av 90-talet.

Brandsläckare är en säkerhetsåtgärd. Det är till för er skull. Men eftersom ni elever tydligen inte är mogna nog att hantera en sådan lyx  och frihet har jag bestämt att sätta hårt mot hårt. Från och med idag har jag beordat Tommy att plocka ner samtliga brandsläckare från skolans lokaler.

Så går det när man leker med fel saker. fire