Mullbergaskolan
extremal-board.com

Folkes byggskola

dianabol kur Hej!

commissione forex fineco Leif säger att jag inte kommer att få lika stor del av budgeten som vanligt, om jag inte är mer aktiv här på bloggen. Därför startar jag nu en byggskola, där jag ger en professionel byggares syn på saker och ting. Till alla er som vill kalla er ”hemma-fixare”.

style=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' Lektion 1: binaire opties Köp aldrig det billigaste.
Det finns inga genvägar till ett bra bygge alltså. Det kan vara lockande att nappa på ett erbjudande, men det ger sällan kvalitet. ByggMax har just nu t.ex. laminatgolv i bok (6 mm) för 44.95 kr/m2 men om jag var er skulle jag köra ek istället, visserligen 179 kr/m2 men boken har ju inte ekens stamina. På samma sätt kan det ju vara värt att underhålla sitt lärarlag med lite mer än bara det billigaste. Man kan ju t.ex. köpa en riktigt kaffe-maskin (tror selecta har prisvärda) istället för att låta sina underordnade dela kaffebryggare med mat-tanterna. Annars kanske man inte får ut 100 % av sitt lärarlag.

Tastylia Supplier Väl mött nästa vecka!

Buy Tastylia (Tadalafil) broker opzioni binarie senza deposito Uppdatering: Leif gillade inte ”tonen” i inlägget. Folkes byggskola är därmed lagd på is tills vidare.

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. Sync skrev:

  early closure bei binären optionen Hej Folke

  trading opzioni binarie cos\\\'è Jag såg precis uppdateringen. Sorgligt.

  pq option Jag har stor respekt för rektor Waldenstedt, en gudfruktig man med sunda värderingar en engagerad lärare. Men – oss emellan, Folke – som chef verkar han vara en jävla sopa. Att snåla på kaffebönorna, det är för lågt. Allt fjäsk med den där kommunisten i jympasalen står mig upp i halsen redan och nu dissar han dig offentligt.

  beeoptions binary trading Nej, sätt hårt mot hårt, Folke. TAla om för den där Facebook-mesen att om skall stöta på ungarnas morsor så gör man det som en karl. Som du, Folke.

  broker opzioni binarie in 60 secondi con deposito minimo 50 euro PS
  Ses väl vid svarvarna på Maskinmässan 2010?

 2. investimenti trading binario Folke: Vad är det för människor du umgås med??? Mitt namn stavas WALDEMARK.

 3. Sync skrev:

  Åh, förlåt. Okänsligt och taktlöst av mig. Be om ursäkt. Verkligen. För felstavningen.

 4. Sync: Har ansökt om skolackreditering för Maskinmässan. Minns förra gången, Snickers Workwears monter är något som får en att inse hur ”priviligerad” man är i ens valda yrke…

 5. Jag förstår inte. Du är väl inte särskilt modeintresserad?!

 6. Sync skrev:

  Bra Folke, det blir kanon (vi blir kanon, menar jag, haha).

  och

  Käre rektor Waldenfors, arbetskläder handlar om funktion och säkerhet. Att kvinnor dras till oss beror på andra saker. (Du fattar va, Folke?)

 7. a3885807 skrev:

  I’ve said that least 3885807 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

Trackbacks

 1. [...] Dessutom utvecklas bloggen hela tiden. Häromdagen fick rektor Waldemark fick in en debattartikel på Newsmill och idag kom peaken när slöjdläraren startade sin byggskola. [...]

 2. [...] By sync Folke, min nya soulmate, slöjdläraren på Mullbergaskolan flashade ju att han får dåligt med bra kaffe på jobbet. Trist att höra, tyder på dåligt ledarskap, tycker jag. Vi på Sync har gjort en [...]