Mullbergaskolan
extremal-board.com

Falska anklagelser mot Mullbergaskolans elever

how to make money right now Den mindre kompetente Johan AnderssonMullberga Bibliotek (dvs kommunens lästempel) meddelade nyligen att någon eller några har terroriserat honom och hans arbetsplats. Lappar med diverse okvädesord hade stoppats ner i bokinkastet. Johan undrade om det var några elever från Mullbergaskolan som gjort detta.

الخيارات الثنائية الاستراتيجيات التجارية Johan – det är extremt lågt att komma med sådana anklagelser. Det du beskriver är så långt ifrån Mullbergaandan man kan komma. För att i alla fall ta dina ord på allvar satte jag min bästa man, Patric Zwiebel, på uppdrag att ta reda på vilka de skyldiga är.

forex buy sell rates Svaret är förvånande – och ändå inte. Patric har nämligen kommit fram till att det är Mullbergas Unga Humanister (så kallade ”unghummare”) som ligger bakom dådet. Orsaken ska tydligen vara för att just smutskasta Mullbergaskolans elever.

opzioni binarie a lungo termine Man vet inte om man ska bli arg, ledsen eller besviken.

iiq option Guds frid,
Leif Waldemark, rektor och infiltratör

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. Vincenzo Fruttini skrev:

  poste opzioni binarie Jag blev både arg,ledsen och besviken när jag läste detta.

  azioni alpha Mest besviken blev jag på att du inte lade ut vad eleverna skrivit så jag även
  kunde bli lite fnissig och skadeglad.

 2. segnalazioni binarie it Jag anser att saken är utaggerad nu, jag har sparat lappen för handstilsanalys. Men nu tycks det mig vara så att någon hört av sig till någon av mina 8 chefer och stört dem i sitt harpanspelande. Det blir ingen genus karraktär på deckarhyllan, LEIF.

  köpa binära optioner Jag heter Andersén, bytte faktist från Andersson, som är lite svensson anser jag.

 3. Vincenzo Fruttini skrev:

  best binary options indicators mt4 Johan: Kan du inte ge en liten hint om vad okvädningarna bestod i?
  Var det ditt monstruösa överhäng till överbett eller din apliknande hållning i allmänhet?Jag har svårt att tro att eleverna har vett nog att göra narr av ditt löjliga efternamn.

  opzioni binarie bande di bollinger Om jag vore den som skulle göra narr skulle jag sikta in mig på dina stavningsproblem trots bibliotekarieutbildningen (för en sån har du väl genomfört hoppas jag?) ,samt att du fortfarande enligt ryktet väter sängar.