Falska anklagelser mot Mullbergaskolans elever

how to make money right now Den mindre kompetente Johan AnderssonMullberga Bibliotek (dvs kommunens lästempel) meddelade nyligen att någon eller några har terroriserat honom och hans arbetsplats. Lappar med diverse okvädesord hade stoppats ner i bokinkastet. Johan undrade om det var några elever från Mullbergaskolan som gjort detta.

الخيارات الثنائية الاستراتيجيات التجارية Johan – det är extremt lågt att komma med sådana anklagelser. Det du beskriver är så långt ifrån Mullbergaandan man kan komma. För att i alla fall ta dina ord på allvar satte jag min bästa man, Patric Zwiebel, på uppdrag att ta reda på vilka de skyldiga är.

forex buy sell rates Svaret är förvånande – och ändå inte. Patric har nämligen kommit fram till att det är Mullbergas Unga Humanister (så kallade ”unghummare”) som ligger bakom dådet. Orsaken ska tydligen vara för att just smutskasta Mullbergaskolans elever.

opzioni binarie a lungo termine Man vet inte om man ska bli arg, ledsen eller besviken.

iiq option Guds frid,
Leif Waldemark, rektor och infiltratör