EMO:s

forex t p Det går rykten om att några sjätteklassare på Mullberga har blivit så kallade emos.  Som idrottslärare är jag rädd att vi har en nalkande Emostorm framför oss på Mullberga. För att sätta faran i sitt sammanhang kan jag berätta att när Emotrenden började spridas på Sleipnerskolan skedde följande:

• Elevernas snittresultat på 60m blev hela 0.6 sekunder sämre.
  • Bandylagets målstatistik försämrades med 1.3 färre gjorda mål per
    match.

forex firmaları spk Som idrottslärare blir jag därför oroad när det börjar ryktas om emotendenser på Mullberga.  Med Leifs bifall kommer vi därför sätta hårt mot hårt. Emos kommer att förbjudas inom skolans område och fljande affischer ska sättas upp på anslagstavlorna:
emo

spread betting definition forex För att avskräcka än mer från den fysfientliga subkultur kommer jag att döpa om träningsformen Idioten (som vi inleder alla lektioner med) till just Emo.

binary option robot compatible topoption Svettiga segerhälsningar,
Patric

1. Ralf Häggman skrev:

60 second trade Vad är detta?Vem är du??Hotar du mig??

investire seguendo i volumi di borsa Har admin Ban tagit semester??Det här kan inte fortgå!!Det måste bryta mot pul-lagen!!

Commodity option trading meaning Polisanmäler nu!!!

http://www.nc-mentor.com/?deltabank=handel-mit-optionen&6ac=f5 handel mit optionen Ralf Häggman
    Komminister
    Mullberga Pingstvänner

2. Ralf Gnäggman skrev:

opzini binarie me Jag vet att du våldför dig på barn i sakristian!

http://fiontar.ie/?v=binäre-option-inikatoren-und-templet binäre option inikatoren und templet Så ta du din pull-lag och tryck upp den där bak.

الخيارات الثنائية سبيل المثال Ralf Gnäggman
    Förste kuksugare i pingstäcklen

3. http://mksplumbing.com.au/?sese=opzione-binarie-con-investimento-1-euro&33e=82 opzione binarie con investimento 1 euro Ralk gnäggman:

oscillatore stocastico opzioni binarie Skojar du? Han våldför sig på barns sinnen inte fysiskt. Han är en sådan super religiös tönt, snacka inte skit nu din lilla hora.

Din falska lilla kåta idiot. Du som snor folks namn här, sluta sno namn. DET ÄR TYP EN DÖDSSYND.

4. fincar to buy in canada Nej jag skojar inte.Du är en liten bög som tagit en alltförstor tugga av livets skitkorv.

-

Du är så pinsam så din mamma gått till hälsocentralen för att ta bort livmodern så du förblir enda barnet.
    Raffe knullar barn.Så enkelt är det!

5. THGF:
    Jaha. Är du så dum i huvudet? Vilken fin metafor du gav mig där!
    Du är säkerligen en sådan rik snorunge, som är uppvuxen med en silversked i röven.

Du verkar vara ungefär lika kristen. Har du något emot homosexuella?
    Wow… Du har verkligen aldrig haft sex, va?
    Och du.. Du knullar ingenting.

6. Ralf Häggman skrev:

Otroligt att se dessa beskyllningar fortgå!!!
    Polisen är inkopplad på fallet!!!Den skyldige skall få lida helvetets alla kval!!!

Oduglige admin Ban verkar ha spärrat fel användare.Jag skriver nu från min svågers dator eftersom
    det kommer upp ett meddelande att jag ej längre är välkommen här när jag använder min hemmadator!!!
    Otroligt att ni släpper igenom våldsverkaren och spärrar offret!!!Mycket svagt!!!
    Behöver jag tillägga att jag är MYCKET besviken på hur detta ärende skötts från Mullbergaskolans håll???

Ralf Häggman
    Komminister
    Mullberga Pingstvänner

7. Ban…
    Du spärrade mig aldrig. ..
    ;) )))))))))

8. Gjdisiaaass skrev:

Hahaha ja EMOs har verkligen förstört idrotten!!
    Jag pissar på dem!

9. ^

Precis som du brukar göra i byxan?

10. Sug av en get skrev:

Är det bara lamers som skriver här?

Töntskola!Lägg ner skiten.

11. Kjell Bengtsson skrev:

Jag håller verkligen med om att EMO’s idrottsprestationer lämnar övrigt att önska!

Cheers!

/Kjelle

12. Gotharn who gives a shit. skrev:

Jävla fascist skola, alla ska klä sig som dem vill, och bara för att man är EMO så måste man inte vara dålig på idrotten. Fuck you Mullbergaskolan, FUCK YOU!!

13. Gotharn who gives a shit. skrev:

Ni kallar er själva för en friskola men dem enda som får tänka fritt är lärarna.
    Så ta er själva i röven och tänk om.
    P.S. Haha, ni har inte banat mig än.

14. Lelle skrev:

Gotharn suger pung!

15. Gotham who gives a shut. skrev:

Jag ser att du Lelle är lika efterbliven som resten av dina mainstream kompisar. Och att skriva ”Gotharn suger pung.” Ger ett rätt så stort intryck på att du inte har ett så stort ordförråd och att du inte är helt komplett uppe i det ni efterblivna kallar era så kallade ”huvuden”.

16. Greg H skrev:

Gotham suger kuk!

17. Gotharn who gives a shit. skrev:

I applaud you sir for that well thought comment of yours. Clearly you are of a greater species then your fellow Mullbergare.

18. Svetlana skrev:

Hej, jag är en pojke på 12 bast. Hehe. Jag är emo och är otroligt förolämpad av detta. VARFÖR FÅR ALLA INTE GÖRA SOM DOM VILL LICKSOM??? Nej men asså, det är inte okej. Jävla peddo lärare.

-MVH
    En stolt emograbb

19. Patricia skrev:

Det är helt omöjligt att det här är på riktigt. Men, om det skulle vara det så tycker jag nog att den fascistiska kampanjen mot de så kallade emo undormarna är förkastlig.

20. Pelle Gunke skrev:

Det är riktigt!Faschistsvinen har tagit över mullberga!!

21. 51 cent skrev:

vart ska man nu bomba?