Elevarbete: Tand kräm

broker opzioni binarie che usano posta pay Hej! Jag och Mama och Pappa såg på TV på sent på kvällen en dag. Då var de en man med dålig tandstatus på TV. Han var gangster. Fast inte på riktigt utan på TV. Pappa sa att man måste använda tand kräm annars kan tänderna trilla av. Det finns många olika tand krämer. Pappa säger att man inte ska gå på all reklam och köpa nån billig smörja som coolgate utan att alla borde gå oftare till tandläkaren. Jag har sensodyne tand kräm. Den är äcklig men pappa säger att den är bra. Ett band som heter Kent har gjort en låt som heter KRäm. Den brukar mamma lyssna på men då säger pappa att mamma fan är kär i jocke borg som är med i Kent. Men då säger mamma att pappa är fånig. Men då knäcker pappa sönder mammas cd skiva fodral så mamma börjar gråta och sen går pappa därifrån. jocke berg har nog ganska dåliga tänder.

bsdsswiss Av: Sara Sund

http://iviti.co.uk/?vera=grafici-opzione-binarie&ca7=61 grafici opzione binarie Källa: Pappa och Mamma

binary options robot performance Läs ett liknande inlägg:

1. Elevarbete: Drottning Margarethe
  2. Veckans elevarbete: Christer Fuglesang
  3. Klasspappa heter numer ”Klass-förmyndare”