Elevarbete: Grekland

siti per trading opzioni binarie hight frequency GREKLAND av DINO FORSELL 4A

handla binära optioner 330 Grekland liger i södra Europa.När min pappa mukade från I5 1 Östersund åkte han och hans lumpar kompisar på en mukar resa till Koss som ligger i Grekland.

trading online con 10 euro Redan första natten ville grek gubben i receptionen slänga ut dom från hotellet efter som John Slangen Strömberg badat naken och kissat och spytt i poolen på natten fast man inte fick. Men dom betalade extra och fick bo kvar. Men det kostade så mycket att resten av resan hade dom bara råd att äta pommfritt och råd att dricka oso. Oso är grekisk sprit som smakar som åsne piss med lakrits.

opzioni binarie sentimento På dagarna är det väldigt varmt i Grekland. Min pappa och hans lumpar kompisar solade på dagarna men John Slangen Strömberg struntade att smörja in sig så han blev röd som en använd mens binda.

option time piattaforma opzioni binarie En kväll hamnade min pappa och hans lumpar kompisar i slagsmål med ett gäng svenska grabbar från en bil lackerings firma i Västerås. Min pappa och hans lumpar kompisar var väl tränade svenska vikinga soldater så dom spöade skiten ur dom andra. Men efter sin seger gick dom till en britisk bar som hette Slammers eftersom man kan dricka shots där med en hjälm på huvudet och för varje shot slår bartendern en i huvudet med en hammare. John Slangen Strömberg försökte slå rekordet men klarade bara 32 shots och slags. Sedan var han däckad i två dygn.

swiss binäre optionen Grekland har euro men hade förrut drachmer som egentligen är billigt men min pappa brände hela sitt mukar bidrag i grekland. Det berodde mest på John Slangen Strömbergs fel men också för att lömska grek servitörer tar ut över priser när man är berusad. Det är oetiskt.
Huvudstaden i Grekland heter Aten.

buy Requip no prescription low cost Tack Dino för ditt arbete. Jag bockar av att du lämnat in detta men jag ser att jag fortfarande saknar dina uppsatser om medeltiden, inlandsklimat, planeten Jupiter, Härjedalen, London (in English please!) och en text om ”Min sommar” (2009). /Alex

binära optioner trender Läs ett liknande inlägg:

1. Veckans elevarbete: Christer Fuglesang
  2. Veckans elevarbete v. 37