Elevarbete: Drottning Margarethe

Drottning Margarethe är drottning i Danmark. Danmark är ett land som är granne med Sverige. Pappa säger att hon har oerhört dålig tandstatus. Om han hade henne som patient skulle han byta ut samtliga hennes insisiver och kaniner och premolarer. De bakre molarerna kan ha en bättre krona så då behövs inte de bytas ut, men det är ganska troligt att hon skulle ha hål i ett-fyran, ett-femman och två-fyran och två-femman. Hon har fått hål för att hon druckit massa coca-cola och inte borstat tänderna. Så det måste man. Annars kommer tandtrollen och dödar tänderna. Och om man inte städar sitt rum så kommer monster från under sängen.

Drottning Margarete skolarbete elev tandrad patient

Dålig tandstatus!

binäre optionen ab 16 jahren Källa: Pappa och mamma (slutet)

broker di opzioni binarie sicure Av: Sara Sund

handel mit binã ren optionen Jättebra Sara! Jag känner vekligen att ni börjar få häng på det här med käll hänvisningar :) ! /Alex :p

binära optioner risk Läs ett liknande inlägg:

1. Elevarbete: Grekland
  2. Framtidsspaning: Tandborstar
  3. PRESSMEDDELANDE: Mullberga drar igång ”Oss i femman”!