Eget arbete på svenskan

I likhet med många andra poeter har jag förmodligen drabbats av lugnsot; strax innan lunch kände jag retningar i halsen och en antydan till feber. Jag tvingades därför gå hem.
Medan jag själv författar mitt konstnärliga testamente på sjukbädden kommer 2B tvingas ha sin svensklektion på egen hand. Jag vill att ni alla skriver varsin essä under rubriken:

binära optioner handelsbanken KONSTRUKTIONEN AV SUBJEKTET I EN TOTALITÄR KONTEXT

bester binäre optionen bot …utifrån en av följande fallstudier:

options trading for beginners - Fascismens Italien
- Tredje Riket
- Stalins Sovjet (men snälla – var lite mer kreativa och använd något annat än Solzjenitsyn)
- Alliansens Sverige

opzioni binarie trade minimo Signerat: J.