Mullbergaskolan
extremal-board.com

Efterlysning: Nyckelknippe

Mitt nyckelknippe har varit försvunnet sedan torsdag eftermiddag. Nycklarna kan med störst sannolikhet ha tappats i korridoren utanför träslöjden när jag hjälpte Folke med att bära in lite nyinförskaffade plywood-skivor. Knippan är lättast identifierad genom en kapsylöppnare från lantmännen som hänger på nyckelringen samt en bricka med ordet ”Tvättstugan”. Tips mottages gärna via mail eller i kommentarerna.

Då nyckelknippen innefattar min husnyckel har jag varit utelåst och med vemod tvingats till att övernatta i mitt gamla radhus hos min ex-fru Ann och hennes nya man och familj. Är därför väldigt mån om att få tillbaks den SÅ SNART SOM MÖJLIGT. Hör av er.

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. cosa è autopzioni binarie Josef! Du har skolans fullskaliga stöd! En skallgångskedja är redan inplanerad, samt på tisdagens morgonbön ska vi alla be för att dina nycklar snarast återfinns.

  köp Viagra i malmö Du måste snarast kunna återvända till ditt arbete med Jesus Christ Mullberga Star.

  liberoopzionibinarie Kom ihåg Josef – tron och hoppet är det sista som överger människan!

  iq option e seria Leif Waldemark

 2. Laban Skiöld skrev:

  binäre optionen broker mit metatrader Ja tykte att ja såg nyckel knipan i träis slip maschin i går,,du borde titta där inne. Ljupt inne nära såg bladen å¨kniv bladen tykte ja att jag såg knipan…………………………………………………………………………………………………………………….

 3. Roo Eeri skrev:
 4. rune skrev:

  binärer handel erfahrungen satanist javisst :D

 5. banan skrev: