Mullbergaskolan
extremal-board.com

Donation till biblioteket

trade option Till min skam och fasa har jag upptäckt att Mullbergaskolans bibliotek saknar min släkting Göte Pålssons verk. Ur egen fick har jag från diverse antikvariat införskaffat Göte Pålssons samtliga alster. Genom salthetens vulkan,  Den siste mannen på månen, och  Havsdrottningens död finns nu tillgängliga på biblioteket.

operazioni binarietrading Det minsta jag kan kräva nu är att skolan och Vivianne återgäldar min generositet genom att exponera böckerna väl. En temadag till Göte Pålssons minne vore kanske på sin plats?

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

purchase Priligy (sildenafil citrate) in Ann Arbor Michigan Läs ett liknande inlägg:

 1. Respektera biblioteket!

Kommentarer

 1. segnali operativi forex Är inte vidare bekant med Göte Pålssons verk, men bläddrade i lite i Havsdrottnings-boken när den låg i fikarummet på expeditionen. Möttes då av meningar som: “Fan själv onanerade över min tafatthet” och “Djävulens nakna lekamen dansade i solen”. Tycker du, Jesper, verkligen att detta innehåll känns förenligt med våra grundvärderingar?

  http://tarbitoitutargalt.ee/?yaichko=abbonamento-segnali-opzioni-binarie&9fc=c2 abbonamento segnali opzioni binarie Vivianne – släng skiten.

Trackbacks

 1. migliori siti di trading [...] Utdrag ur Göte Pålssons ”Vredesdroppen” 20 oktober, 2010 Kategori:Kultur När nobelpriset urholkats till en högerradikalismens vagga (tack för den objektiva och granskande läsning i de svenska kultursidorna, förmodligen de journalistiska utposter med högst integritet och principer i Sverige) är det viktigt att kunna motbalansera liberalismens och kommersialismens mörka spöken med lite äkta kultur. Som av en slump är 2010 39-års-jubileumet för publiceringen av Vredesdroppen – eposet skriven av min släkting tillika kulturella vägvisare, mästaren och diktaren Göte Pålsson. [...]