Mullbergaskolan
extremal-board.com

Caroline Szyber a.k.a. szyber_lady?

opcje binarne forbes Vintern 2003 hade jag en het romans med szyber_lady på #krawftwerkfansunite på DALnet. Vi kunde privatchatta i timmar om Kraftwerk och Kraftwerks musik. Ibland hettade det till i chattrummet, och utan att ge några detaljer kan jag bara säga att Computer Love gick på repeat i min Winamp 2 (It whips the Llamas ass!).

binäre optionen langfristig handeln Var det du, Caroline Szyber? I så fall undrar jag varför dina sympatier ligger hos KD, och inte PP? Minns du inte hur vi mIRCade Kraftwerk-bootlegs till varandra? Du var även den första som fick höra mina Berndtwerk-demos. Betyder vårt förflutna inget längre?

autopzioni binarie app I call this number
For a data date
I don’t know what to do
I need a rendezvous
Computer love

forex investimenti on line Din för evigt,

how to predict binary options NIMDATI a.k.a. cybersiege på DALnet

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. Anders Johanson skrev:

  opzioni binarie è come la vecchia catena di sant antonio Personligen föredrar jag Tonefloat.

 2. grafici live opzioni binarie Hej!
  Nej det var inte jag, det har inte varit några favoriter musikmässigt hos mig, måste vara någon som gillade mitt efternamn. Dock vet jag flera kristdemokrater som gillar Kraftwerk så musik och politiskaengagemang ska nog inte hårddras.

  opzioni binarie prova gratis MVH
  Caroline

 3. sito italiano opzioni binarie Hej Caroline,

  binäre optionen legal jag skulle föredra om du kunde undvika politisk propaganda på vår gemensamma skolportal. Som rektor tycker jag att vi vuxna har en skyldighet att hålla barnen utanför sådant här.

  qualcuno riesce a guadagnare con le opzioni binarie /Leif Waldemark, rektor

 4. Wille Dill skrev:

  http://nutrilovepets.com/log.php?z3=SkVxRnl4LnBocA== köpa ritalin i spanien Haha bästa på länge!!

 5. malcolmyoung skrev:

  20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online Vi i Mullbergapartiet gillar Kraftwerk av ideologiska skäl!

 6. Hej Leif,
  jag fick en rakfråga och gav då svar. Att jag belyste musikval i förhållande t parti var ej menat som propaganda och det var ett ovanligt opolitisk inlägg. Inte meningen gå över ngn gräns utan ville mest svara då den var ställs t mig personligen i förhållande t min kandidatur för Kristdemokraterna.

  MVH
  Caroline

 7. Var god använd korrekt svenska här på bloggen. ”T” är inte ett ord. Man skriver ut hela ord, Caroline. Förkortningar är oseriöst o försämrar språket.
  MVH
  Leif

 8. malcolmyoung skrev:

  Grattis Caroline!Du har genom dina förkortningar sparat hela 11 bokstäver!!
  Är detta någon slags missriktad energibesparingsmetod som KD står för?
  Isåfall har jag genom mitt fullständigt onödiga inlägg med råge slösat bort den energi du initiellt sparade.Detta kallas härskarteknik lilla du,något jag lärde mig på ett seminarium med Göran Persson.

  Vi i Mullbergapartiet tar istället miljöansvar genom att införa en ny lag om blinkersförbud för bilar i syfte att spara ström.Vi kallar förslaget 0-visionen.

  P.S Leif!! MVH och 0 är förkortningar.

 9. Elias Dalén skrev:

  Som representant för Svallbypartiet står jag bakom Malcolms uttalade till 100% procent.

 10. Och MVH skrivs Mvh

 11. Elias Dalén skrev:

  Som god vän till Anders står jag bakom Anders uttalande till 100% procent.

 12. Knodden skrev:

  Vilken söt kärleksförklaring!!! Jag tror jag dör. Kraftverk FTW!!!

 13. Ina skrev:

  Wow, awesome weblog format! How long have you ever
  been blogging for? you made running a blog look easy.

  The full look of your website is magnificent, as neatly as the content
  material!

Trackbacks

 1. [...] länka ihop alla skolans datorer i ett ”ADMIN-UTOPIA” (antagligen för att imponera på Caroline Szyber). Krash för Berndts [...]