Mullbergaskolan
extremal-board.com

[MBL]BrOwN-wULF – du är utmanad!

tastylia online Tydligen har Jocke Brunbrg, även känd som [MBL]BrOwN-wULF, utlovat att hans Counter Strike-klan ”Mullberg Leet Squad” ska ha nightsession i vår datasal ikväll/natt. Detta stämmer inte. All bokning av datasalen går via mig, och INTE Miriam. Att hon lovat ut salen räknas inte, hon har inte befogenhet till detta över huvud taget.

winstrol water retention Men en god IT-admin håller alla frågor uppe till diskussion. Så jag ska inte vara omöjlig: Jocke, om ni vill låna salen ikväll kan det få ske på ett villkor: Du och jag spelar om salen i den dödsmatch i det mer sofistikerade och spelbara Liero, inte tramset Counter Strike. Vinner  ni är salen helt er (men släng era Jolt-flaskor tack! Annars är det Tommy och jag som får plocka dessa på måndag) – men vinner jag får ni gå med på följande: A) Sluta stjäla skolans muskulor, B) Kalla mig det respekfulla ”IT-admin”, inte ”IT-amin” som på sistone (eller Berndt Hor-st som var populärt ett tag). C) Jag blir officiellt clan leader för MBL (jag skulle då överföra klanens verksamhetsområde till Liero, kan tilläggas)

binaire opties systeem Häftig grafik och spelkänsla i Liero

binära optioner farligt Buy Revia in Laredo Texas Vad säger du, ”BrOwN-wULF”? Vågar du möta [VIT]*NiMdAtI man mot man?

Sildenafil Citrate billigt sverige *=VakmästerIT

www iqoption con /NIMDATI AKA IT-ADMIN AKA BERNDT HORST (INTE ”IT-AMIN”)

http://www.soleg.de/?optionende=setoption&a99=22 setoption i need to buy cytotec in Milwaukee Wisconsin Uppdatering: Den som net send-batchade miljontals ”IT-AMIN SUX0RZ”-meddelanden till mig: kan du sluta!. ikili opsiyon piyasası nedir
Uppdatering 2:
Har ni något att göra med att min cd-läsare öppnas hela tiden? señales opciones binarias
Uppdatering 3:
Jag har INTE bett om över 9000 viagra-emails på min skolmail, tack.
sind binäre optionen steuerpflichtig Uppdatering 4: Vad är 2girls1cup för sida och varför är det den enda sida jag kan öppna?
http://vanclarke.com/?internacionaleit=manuali-trading-on-line&f5b=68 manuali trading on line Uppdatering 5: Ni får datasalen.

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. Elias Dalén skrev:

  Vad faen är counter strike?

 2. kallekulle skrev:

  KONTER STIRKE E JETTE BEST JA ELSKAR DE MER ÄN NÅGET ANNAT I VERLDEN!”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!1