Mullbergaskolan
extremal-board.com

Bojkotta ”Sajber”

postorder viagra Jag och många med mig gillade SVT:s data- och internetprogram ”Sajber”. (Det sänds tyvärr inte längre, men gamla avsnitt kan man köpa på vhs och cd-romskivor.)

thesis nursing Jag har alltid tyckt att ”Sajber” har gjort professionella och pålitliga recensioner av datorspel, www-internetsidor och hårdvara. Men häromdagen fick jag veta från min mIRC-kontakt Lazarduz att ”Sajber” var genomkorrupt. I recensionen av det svenska cd-romdataspelet Ignition är en femtonårigkille inbjuden till att betygsätta spelet. Nu har det visat sig att pojken inte är någon annan än Ignitions spelproducents lillebror! Det här är en Watergate-skandal som bara stöder mitt beslut att inte betala tv-licens. Det som är ännu mera obehagligt är att programledaren, Filip Struwe, idag jobbar på Rapport. Jag är övertygad om att Filip är lika korrupt i den nyhetsrapporteringen som han var i ”Sajber”.

binaire opties tactiek Sajber - opålitligt program

opções binárias etoro Kolla erkännandet i ”Sajber”  iq option e fidabili här (scrolla ner till kommentaren).

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

binäre optionen kaufempfehlung Läs ett liknande inlägg:

 1. Bojkotta Mullberga fashion store!

Kommentarer

 1. malcolmyoung skrev:

  تدريب الخيارات الثنائية Ù ÙŠ نيجيريا Eftersom Struwe i princip har blivit Svensk Tv’s trendsetter när det gäller tv-mässighet (huvudrörelser) så är jag beredd att förlåta detta snedsteg.
  Programmet skolfront förlåter jag däremot ALDRIG!