Mullbergaskolan
extremal-board.com

Bojkotta ”Sajber”

opcje binarne chomikuj.pl Jag och många med mig gillade SVT:s data- och internetprogram ”Sajber”. (Det sänds tyvärr inte längre, men gamla avsnitt kan man köpa på vhs och cd-romskivor.)

binära optioner eu Jag har alltid tyckt att ”Sajber” har gjort professionella och pålitliga recensioner av datorspel, www-internetsidor och hårdvara. Men häromdagen fick jag veta från min mIRC-kontakt Lazarduz att ”Sajber” var genomkorrupt. I recensionen av det svenska cd-romdataspelet binäre optionen broker ohne mindesteinzahlung Ignition är en femtonårigkille inbjuden till att betygsätta spelet. Nu har det visat sig att pojken inte är någon annan än Ignitions spelproducents lillebror! Det här är en Watergate-skandal som bara stöder mitt beslut att inte betala tv-licens. Det som är ännu mera obehagligt är att programledaren, Filip Struwe, idag jobbar på Rapport. Jag är övertygad om att Filip är lika korrupt i den nyhetsrapporteringen som han var i ”Sajber”.

forex bank luleå öppettider Sajber - opålitligt program

binär optionen anbieter Kolla erkännandet i ”Sajber”  binary option trading good or bad här (scrolla ner till kommentaren).

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

un buon libro per le opzioni binarie Läs ett liknande inlägg:

 1. Bojkotta Mullberga fashion store!

Kommentarer

 1. malcolmyoung skrev:

  binäre optionen ard Eftersom Struwe i princip har blivit Svensk Tv’s trendsetter när det gäller tv-mässighet (huvudrörelser) så är jag beredd att förlåta detta snedsteg.
  Programmet skolfront förlåter jag däremot ALDRIG!