Berndt Horst – samhällsdebattör

Elever och lärare.

Vissa av er ser mig som enkom IT-admin. Men bakom den visserligen slipade datakunskapen finns betydligt mer. Jag är en samhällsdebattör. Här är dagens bidrag, från dagens DN:

(de har dock fortfarande inte publicerat min text “Regeringen dolde UFO-landning vid Mullberga”, regeringen har antagligen ögon överallt)

Onsdagens datakunskap är inställd. Jag måste förebereda mig för “Kvällsöppet med Ekdal”

Berndt Horst – Samhällsdebattör (OCH IT-admin)

1. Datakunskapen är INTE inställd. Ska barnen lära sig “Paint Shop Pro” så ska de, inga ursäkter.

2. Raz skrev:

Shit, Berndt, jag visste inte att du hade en Sony Ericsson U20i nuförtiden, trodde du fortfarande använde Nokia 3310:an som du köpte från mig för 3000 förra året, det var ett riktigt kap vettu!

Yuri kommer och hämtar den senare ikväll.

3. Raz skrev:

Stryk det, han kommer nu.

4. anderseklund skrev:

vad är en It-amin?

5. kkoch skrev:

En it-amin är en diktator som härskar över ett nätverk och SOM SKA STÖRTAS!

6. malcolmyoung skrev:

Folk har glömt hur mycket bra saker Idi Amin gjorde för Uganda!

7. kristofferspaak skrev:

Jag tror Berndt menade “IT-admin”.

8. Shane Denty skrev:

I would like to thank you for this delightful blog!! I undoubtedly enjoyed every little bit of it. I plan to come back and review future content. Thanks

9. I don’t think I’ve never read something like this before. So nice to find an individual with some unique ideas on this subject. I really thank you for beginning it. This website is something that is needed on the net, somebody with somewhat originality.

10. pan card skrev:

Great blog! I really love how it’s easy on my eyes as well as the information are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which ought to do the trick! Have a nice day!

Trackbacks

1. [...] vet inte vems förälder som jobbar på DN, men mitt uppmärksammade debattinlägg i tisdagens DN utsattes för ett redigeringssabotage. Istället för min korrekta titel, IT-ADMIN stod där [...]