Mullbergaskolan
extremal-board.com

Avatar-upprop!

Ai’ela!*
(*”Hälsad!” på na’vi)

Efter mycket lång väntan finns nu ÄNTLIGEN mästerverket Avatar på dvd och blueray! Nu kan vi alla återskapa Pandora hemma i våra egna vardagsrum.

binäre optionen lukrativ Till min stora besvikelse har dock den svenska distributören valt att inte släppa filmen på vhs. Det här har gjort mig med flera extremt besvikna. Vi som är insatta i teknik vet att vhs-formatet tillhandahåller ett antal fördelar, kanske främst den inbyggda ”bokmärkes-funktionen” som gör att man kan återuppta sitt tittande exakt där man slutade. (Försök göra det på en dvd eller blåradardisc.)

binäre optionen anyoption strategie Jag tänkte därför göra en namninsamling som jag ska skicka till distributören. Alla som är intresserade av att stödja min kamp kan skriva upp sig i kommentatorsfältet.

binäre optionen steuern deutschland Ne’la’hu!*
(*”Far med frid tills vi ses igen”)

opciones binarias criticas //ADMIN

binaire opties hollandse methode avatarvhs

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

Kommentarer

 1. Malcolm Young skrev:

  seroquel 50 mg weight gain Och vi som fortfarande föredrar VCR eller Video 2000 då?

 2. mimmischwuyll skrev:

  buy Tastylia 20 mg Sätt upp Mimmi Schwuyll!Men kan jag få kopiera filmen från VHS till min Beta-max sen?

 3. Hjalmar skrev:

  informatica operazioni binarie Ai’ela! Jag vill naturligtvis stödja din kamp, Berndt, men jag vågar tyvärr inte uppge mitt riktiga namn här. I dessa FRA-tider kan ju staten se allt man gör på ”nätet” och därför har jag vidtagit elementära säkerhetsåtgärder, bland annat att aldrig uppge mitt eget namn. Har du förresten några tips på andra sätt att undgå att bli övervakad när man ”surfar”?

 4. Berndt Horst skrev:

  http://sebastien-poitevin.com/?semka=trading-opzioni-binarie-cos//////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è trading opzioni binarie cos//////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è Ja, Hjalmar!

  opcje binarne ksiazki *”Sänume neu lu wrrpa” (*information wants to be free), så jag har försökt övertala vår rektor om att finansiera en parallellkopplad server, men har inte fått resurserna.

  http://astrupdesign.dk/?serhio=24-option-demokonto 24 option demokonto /Berndt

Trackbacks

 1. trading in opzioni binarie [...] att fira släppet av Avatar på DVD (trots mina invändningar) har jag valt att ha Avatar-tema på Mullbladets framsida denna vecka. Nedan presenterar jag den [...]

 2. Sildenafil Citrate på nätet säkert [...] att jag för ett aktivt ställningstagande mot bluray och för VHS. Mitt tidigare projekt med en namninsamling för Avatar på VHS var dessvärre ett misstag med uteblivet svar från filmbolaget (detta kan visserligen haft att [...]