Mullbergaskolan
extremal-board.com

Asså kamphunds uppropet

Tjenixen kids!

En del av er har varit lite upprörda över det där kamphunds förbudet som politikerna vill införa. Raptor är en schyrre vovve så varför ska han straffas tycker ni och så vidare. Mest upprörd verkar Freddan Rendell och hans farsa vara. Jag har sett att dom satt upp en lista utanför matsalen där man kan signa på för ”Upprop och protest mot kamphundsförbundet samt all övrig statlig förmynderi och maktmissbruk”.

binära optioner lagligt Asså, jag gillar ert stöd och att ni gillar Raptor. Men jag tycker inte kids ska behöva blanda sig i det här.

goedkoop binaire opties Keep on playing istället!
/Tommy

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

binaire opties winstgevend Läs ett liknande inlägg:

 1. Nytt djur på skolan

Kommentarer

 1. eliasdaln skrev:

  http://mthoodpress.com/?vasilisa=Best-online-money-making-jobs-medical-field&250=9a Best online money making jobs medical field Det enda ungdjävlar gör är att lägga sig i allt.

 2. Raz skrev:

  iqoption modalita di prelievo con carta di credito eliasdaln:
  Du har väl själv varit barn, ”ungjävel”.

 3. Raz skrev:

  http://www.brabantgroen.nl/?kvochka=strategie-opzioni-binarie-20-minuti&8ff=8f strategie opzioni binarie 20 minuti Kan påpeka att föregående talesman inte är jag., det är datorhackers på gång! Var är Berndt när man behöver honom?

 4. Malcolm Young skrev:

  opcje binarne akademia wagnera Raz: Berndt befinner sig nog på samma ställe som när man inte behöver honom.
  D,vs på lärarnas mugg läsandes stora dassboken.

 5. Raz skrev:

  cheap Keflex no rx Kul att den kommer till användning, sålde den till Tommy för två år sen för 50 spänn.

 6. O skrev:

  http://www.studio-asnieres.com/?serimepoke=opciones-binarias-reguladas-en-mexico opciones binarias reguladas en mexico Själv föredrar jag Herrarnas dassbok. Lite råare.

Trackbacks

 1. piattaforme trading online gratuite [...] rapporterats i kommentarerna på vissa inlägg har Stora Dassboken som vi haft på lärartoaletten lockat till en minskad produktivitet bland [...]