Mullbergaskolan
extremal-board.com

Årets julklapp: Ett praktiskt Tupperware-set!

automated trading system india Hej alla bloggläsare!

binäres handeln Som några av er kanske vet är jag en Officiell Säljrepresentant för Tupperware - ett jättebra företag som gör jättepraktiska plastlådor för t.ex. mat eller för att, som jag, använda till att lagra pysselmaterial. En varning för detta dock – förra torsdagen tog jag fel låda hemifrån och höll på att till lunchen sätta i mig ett gäng flörtkulor istället för köttbullar). Som s.k. ”Tuppervärd” Jag brukar berätta om Tupperware och då och då sälja ett par på mina Tupperware-hempartyn jag har hemma i vardagsrummet, med lite tilltugg och dryck – och med tanke på hur välbesökta dessa är, är det en väldigt populär produkt (t.ex. brukar familjen Björk ofta komma förbi och äta min blåpärspaj och titta på min demonstration – än har de inte köpt något, men till dem säger jag: den som väntar på något gott).

Tupperware - jättepraktiskt och snyggt!

oq option Tupperware - jättepraktiskt och snyggt!

how to make lots of money fast

i need to buy cytotec in San Buenaventura Ventura California Hursomhelst, jag skulle vilja slå ett slag för Tupperware-setet som årets julklapp. De är både snygga och praktiska. Själv har jag 47 CoolSmart samt 23 osålda Elegance-set i köket hemma, som jag investerade i när jag började som Officiell Säljrepresentant för Tupperware (”Tuppervärd”). Man brukar ju säga att man måste spendera pengar för att kunna tjäna pengar, men jag tycker faktiskt att de här seten lite betalade för sig själv. Jag har själv hela frysen full med t.ex. janssons-rester från förra julen (utifall att tiderna blir svårare) – och om inte annat är det en perfekt julklapp till nära och kära.

http://tarbitoitutargalt.ee/?yaichko=trading-binario-con-minimo-100-euro&aae=b8 trading binario con minimo 100 euro Så mitt tips till årets julklapp är ett Tupperware-set. Om ni är intresserade av att veta mer har jag satt upp ett demonstrations-bås i hörnet av matsalen där jag kommer stå under lunchen.

strategia opzioni binarie a 30 secondi Jag bjuder på blåbärspaj också.

buy tadalafil oral strips MVH & God Jul från

forex how to recognize trend er Tuppervärd Sigvard Bengt-Gottfried ”Tuppen” Gustafsson

Dela med dig:
 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Google
 • Maila artikeln!

handla binära optioner 330 Läs ett liknande inlägg:

 1. Årets julspel: Helikopterrånet i Västberga
 2. Årets Mullbergare utsedd!
 3. Årets hattceremoni!

Kommentarer

 1. Jörgen skrev:

  price action trading system Hä hä är du tuppen i hönsagården, Sigge? Du och Alexandra va? Hä hä

 2. malcolmyoung skrev: