Anti-mobbing

binäre optionen schulung Nu på torsdag ska vi köra Anti-Mobbingsdag! Jättebra och jätteviktigt tycker jag! :)

opzioni binarie demo gratis download Vi ska utgå från den beprövade STOP!™-metoden som innebär att alla elever dra en lapp där någon annans namn står skrivet. Resten av dagen ska man sedan mobba den klasskamrat man dragit. På det viset får:

• Alla elever uppleva hur det är att vara mobbad
  • Den som är mobbad i verkligheten kommer vara precis som alla andra den dagen, alla andra är ju också mobbade!

low spreads forex brokers /Alex:)

http://actioncooling.com/?kiko=bdswiss-app&04b=ea bdswiss app binary options demo broker Uppdatering: även vi i lärarlaget ska göra övningen. Vi skippar dock Patric och Leifs lappar och lägger istället till två extralappar med Jespers namn.

binäre optionen viel geld Läs ett liknande inlägg:

1. Mobbing på Mullberga
  2. Anti-Christ Mullberga Star